torsdag 24 september 2009

Waffan?

Från ingenstans började jag igår må lite tjyv. Märkligt, när jag mådde så sjukt bra kvällen innan på löpningen? Jag var iväg på yoga igår morse och hade bra ork och styrka i kroppen då också. Plötsligt, kring lunch fanns en ny konstig känsla i hela kroppen. Lite lätt febrig packade jag ihop efter arbetsdagen och drog hem. Via matbutiken dock såklart, hej kantarellerna, hej Anthon Berg i lösvikt! Kurerade hela kvällen framför tv:n (hej Idol!), drack extrema mängder te av alla de slag, åt ruskiga mängder rå vitlök och honung direkt ur burken. Idag är feberkänningen borta, men den knepiga känslan kvar. PT inställd (hej misär...) och jag ligger lågt.Tänk så mycket roligare det blir att vara sjuk hemma om man har nytt och fint porslin att duka med! :)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

8 kommentarer:

 1. Ajajaj, choklad? Inte konstigt att du får svininfluensan. Har du inte läst intervjun med gurudoktorn om att LCHF skyddar mot all världens sjukdomar? ;)

  SvaraRadera
 2. @danne: sant, givet att det är vad som gjort det. Kan inte fatta bara, jag har ju ätit LCHF i ett halvår och ändå blivit förkyld två gånger, hur är det möjligt?! Vi övermänniskor borde ju klara allt! ;-p

  SvaraRadera
 3. Aha! Jag ser att du har en något annorlunda infallsvinkel på att vårda en sjukling än Landstinget. Den dagen jag har kommit till makten (på den inflytelserika positionen som sjuksköterska) kommer Village, Anthon Berg och Renëe Voltaire få ett fett upphandlingsavtal. Undra vilket som blir billigast i längden, Tamiflu eller din kur?

  SvaraRadera
 4. @bnön: strålande. Jag kan tänka mig att komma in som konsult och styra upp det hela!

  SvaraRadera
 5. Inte kul.. Hoppas Anthon gör dig pigg och kry snart ;)

  SvaraRadera
 6. Min första åtgärd kommer dock vara att införa frotérockar istället för landstingets "figursydda" särkar. Det är min fulla övertygelse att få saker här i livet kan påskynda ett tillfrisknande lika effektivt som känslan av att vara Hugh Hefner.

  SvaraRadera
 7. Krya på dig! Kram Terese, www.sparkibaken.se

  SvaraRadera
 8. @Bnön: huvudet på spiken. Några heta syrror på det sen...

  @Terese, tack, gulligt av dig - tror visst att omsorgen hjälpte! ;)

  SvaraRadera