onsdag 2 september 2009

Kortis med Snorkis

Lunch på stan idag med Snorkfröken. Blueberry Lifestyle på NK förärades ett besök, de har grymt goda lunchmenyer. Fräsch och kreativ (hyfsat raw) mat proppad med super foods, och inte dyrare än alla andra trista lunchsallader som Östermalm annars har att erbjuda. Helt klart värt ett besök!

Vi pratade lite jobb, och en hel del träning såklart, jag hoppas vi lyckas få till det snart igen!

Idag var jag annars inbokad på en kajaktur i Sollentuna, efter att ha sett hur gött man kan ha det där. Jag har dock inte rätt energi i mig idag känner jag. Förkylningen ligger kvar lite i bakgrunden och har gjort sig påmind inatt och nu på morgonen. Vaknade mitt i natten av hostattack, genomblöt av svett. Nya lakan, vädra ut. En munfull vatten, lugna ned lilla hjärtat. (Bestämde bryskt där och då att jag nu ger fan i detta försöka-spara-ut-håret-projektet, men får väl se hur det blir med den saken.)

Vaknade i morse trött och seg i ösregn, skippade av oklara skäl morgonpromenaden till jobbet och tog trista bussen istället. Även fast vädret ute har vänt så sitter jag nu inne invirad i en halsduk, spotifyar Rammstein och längtar efter att få rå om mig själv i tystnad ikväll.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

3 kommentarer:

  1. Hoppas att du fått en riktigt tyst och bra ta-hand-om-dig-själv kväll! Och tack för lunch-sällskapet :)

    SvaraRadera
  2. @Snorkfröken: det blev den ästa av kvällar! :)

    SvaraRadera
  3. ÄLSKAR Blueberry! Deras wraps är fantastiskt goda...

    SvaraRadera