![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgSrbvIztP2Q5iNG6UH8nxZV0YMJtctzQW8c4MD0qZl0TUtKYHV9YEtzoJ5Wn5SJgvAcyuhjd7cWrOUCOChp57Vk4jHE8aCxUl1gndrxG1Nh7rtkfIAO8Ol0baMcdwZ0qBBGGJC05vVhYI/s400/64.jpg)
Ultimata LCHF-guiden om du är ny på området, eller när inspirationen tryter: frukost, mellanmål och middag.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg4kb-g607LVgYcDH2l6YeYUDHDzWuikwPKys_lnuRq49swyhfDDAW9JUH45OY-gV6YxxMUKMpgJd39k3b0yBGzW5kAoGJ0JXb3QGQ5c-APB80Wl55kG2_OEYYGZmegc4-4N-gbys_106k/s320/63.jpg)
Långkok att minnas: himmelsk marinad i rödvin och kanel, och högrev med pancetta och fikon.
Finaste sopporna: zuccini med ramslök och honung, butternut med muskot och nejlika, sötpotatis med chilipesto, spenatsoppa med wasabi och den milda tofusoppan.
Guckor och tillbehör: zuccinimos, tomatsåsen , klassisk pesto och citronkryddsmör med mandel.
Bästa raw food-maten: grön gaspacho och bovetecrunch.
Grymmaste frukostarna: palsternacksomelett, frasiga mandelvåfflor, keso a la malta med hasselnötter och nyplockade blåbär,
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhYtxQzfxlyMLD38g6SsmGN8Co0SC-ql3tBHX0_b6M5R8NerF9aGiTBs3udgWVvgcIVuTwYjTqj84rGgLzmIvuOBDXEGpBdq74XSHo8IpaOzDm3R8Cg8kThrIruNVg3dEC8fgrKgOEzRy4/s400/69.jpg)
Ha en finfin kväll!!
SvaraRaderaGott Nytt Matår. Ser fram emot att se fler av liknande läckra saker.
SvaraRaderaLycka till med flytten :)
Själv flyger jag mot Cypern i morgon. Men stannar bara 6 veckor. Så det blir min typ av Medelhavskost ett tag framöver.
God fortsättning!
SvaraRaderaMandelvåfflorna och spenatsoppan med wasabi osv... Jag blir jättehungrig!
@Hollywood: detsamma!
SvaraRadera@Birgitta: önskas även dig. Hoppas du får det härligt på Cypern!
@Viktoria: detsamma. Våfflorna lär inte göra dig besviken!