onsdag 6 januari 2010

Prokrastineringen får foten....strax!

Suck. Nu skall det ske. Inte på det tredje, fjärde eller femte utan nu. Hemtentan som skulle gjorts över jul (men så var det ju så himla mysigt och knäckigt i Laholm och vi hemnetknarkade frenetiskt efter ett nyfattat beslut om Stockholmsflytt och sen var det ju storupprensning i lägenheten som skall säljas) och över nyår (men då var det ju så himla fint ute och det tog faktiskt jättejättemycket energi att röra egen majonnäs till hela nyårskompaniet och sen var jag ju faktiskt bubbelbakis på nyårsdagen och sen på lägenhetsvisningar under helgen).

Ämnet är sakrättsligt skydd för fastigheter. Jag har en hel del att läsa och skriva och just därför skall jag ju inte blogga idag. Inte heller uppdatera min länklista med alla nya schyssta bloggar jag hittat under ledigheten (som Smakligt och gott, Bacon eller Söta saker) eller kommentera hos mina favoriter (som Pickipicki eller Gitto eller Skånska skafferiet eller Smaskens). Jag skall inte sammanställa listan över mina allra bästa knep i köket, även om det kliar i fingrarna. Om jag presterar något sådant idag så råder jag er alla att inte läsa det, som ett straff. Så kan jag få sitta där med kass besöksstatistik.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

6 kommentarer:

 1. Nemen, välkommen i klubben! :) (eller, ovälkommen egentligen...) Jag har ett stycket ämnesfördjupning att skriva som jag satt och TITTADE på hela dagen igår efter ett otroligt förvirrande mail från min handledare. Jag borde inte heller göra saker som att bläddra i kokböcker och planera mat... eller läsa bra bloggar. ;)
  So, you're not alone. :) Lycka till!

  SvaraRadera
 2. Känner igen det där med att bloggandet tränger sig emellan måstena...

  SvaraRadera
 3. Oj, här har det hänt grejer. Kul med flytt! För övrigt lägger jag grönkålspajen på minnet och önskar dig ett gott nytt 2010. Kram

  SvaraRadera
 4. Flytta är jobbigt. Jag flyttar just nu. Ett helt kvarter!

  SvaraRadera
 5. Du har all min sympati. Helt och fullt. Kan du inte bara vara så snäll och skicka lite av din bloggar-lust till mig? Jag känner mig helt tom.

  SvaraRadera
 6. @Fummelfot: varför är man sådan egentligen, att det alltid är så satans svårt att fokusera! När jag väl satte mig igår, stängde av mobil och internet, typ, så var jag ju klar på ca 4 timmar.

  @AnnaB: ja, det känns liksom lite fattigt om man inte hinner med det, bloggandet är ett sätt att markera och bevara sin fritid för mig.

  @Tina: i rörelse just nu, helt klart! Grönkålspajen görs om och om i gen, kul om den sprider sig! :)

  @Bums: oavsett om det är långt eller kort så skall ju skräpet slängas, grejjorna kånkas in och ut utan att förstöras, roddare skall fixas. Känns det inte lite snopet att göra det jobbet för ett kvarter eg? ;)

  @Annika: ibland är man helt tom, vet inte varför jag har så mycket på lager just nu. Du kan bjuda oss på en serie som berättar om allt du gör med din fina kitchen aid! :D

  SvaraRadera