torsdag 1 oktober 2009

Nacka i gryningen

Efter att ha fått nys om fabriksutförsäljning av sport- och friluftskläder från Houdini och Patagonia, så drog vi iväg tidigt imorse på shopping spree. Jag, Lovisa och Theresa (vars mästerkock-kille kan hittas mumsandes här, för övrigt, för att inte tala om här!) möttes vid slussen med grus i ögonen kring halv sju-snåret, tog bussen ut till Nacka. När vi gick mot vattnet så stod det klart att vi kommit rätt, kön som ringlade sig fram var rätt så avslöjande.

Packat med folk och väl där inne var det djungelns lag som gällde. Det var inga små reapriser heller, vi snackar 50-70%, så jag är inte förvånad. Kom ut därifrån hur nöjd som helst, ett par tusingar fattigare men fick rätt mycket för pengarna: en löparmössa, powerhoodie, ytbehandlade 3/4-byxor och underställ från Houdini samt fleecejacka, löparjacka och underkläder från Patagonia. Så sjukt nöjd, bilder kommer snart!
Redan i eftermiddag skall jag träffa Lovisa igen, då för PT. Fokus: styrka och spänst, och dagsformen ser lovande ut. Benen mina är förvånansvärt pigga efter gårdagens spurtpass i Tour de France-serien för PT Adde var något alldeles extra. Tufft, hela fyra spurtpriser, men 75 minuter äkta laganda och pepp. Grymma cykel-Åsa var också där, roligt att ses igen. Senast var bloggspinningen, och vem kan glömma hennes fantastiska custom-beställda rosa cykel-outfit liksom (syns tyvärr dåligt på fotot, men ni som var där vet vad jag talar om!)?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

9 kommentarer:

 1. Ohh, man kanske måste ta sig ut till Nacka trots allt ...

  SvaraRadera
 2. Härligt med massa shopping!! Man vill ju bara ut och träna på direkten när man köpt så mycket träningskläder! :)

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig start på dagen med sån lyxshopping! :) Var i Nacka ligger det stället? Nya träningskläder höjer verkligen också träningssuget! :)

  SvaraRadera
 4. @Terese: helt klart värt det, riktigt bra sortiment!

  @Andrea: absolut, och jag är så glad att jag avvaktat köp av löparjacka tills nu !:)

  @Träningslyckan: det ger eneri för hela dan! Inbjudan till utförsäljningen finns på sparkibaken.se faktiskt, där står adress, man tar buss 402 iaf, den stannar just där Finnboda varvsväg går ned mot vattnet. Utfärsäljningen pågår imorgon också!

  SvaraRadera
 5. Motiverande med nya träningskläder! Ser fram emot bilderna! (Men med tanke på vilken kö det var tror jag att jag står över utförsäljningen) Är lite intresserad av båda de märkena annars, så det blir kul med funktionsrapport också!

  SvaraRadera
 6. @Snorkkis: absolut, här kommer testas, perfekta kalla förhållanden ute nu för att riktigt sätta grejjerna på prov, jag lovar att rapportera. :)

  SvaraRadera
 7. Tar f ö fett tillbaka det där om att benen kändes hyfsat fräscha. 3 grodhopp in på mitt timmeslånga benpass hos PT Lovisa blev jag medveten om att det var en illusion... :-/

  SvaraRadera
 8. Jag shoppar nästan enbart träningskläder för det är ju så sjukt motoverande! :) Såg info om utförsäljningen, men orkade inte släp amig upp.. ;) Kul med fynd!

  SvaraRadera
 9. Åh, det där blev jag grymt avundsjuk på, powerhoodie är ett DRÖMplagg! :) Kul att fynda!

  SvaraRadera