torsdag 1 oktober 2009

Håll rätt kurs!

Kilar strax in på min utbildning (japp, sitter i skolbänken igen en smula, varje torsdag snackar vi juridik på Stockholms Universitet, riktigt roligt!). Efter en lång dag så är det extra viktigt att inte dra iväg på kvällsaktivitet med för högt självförtroende: bara för att jag är pigg och alert nu, så betyder det inte att jag klarar mig utan att fylla på tanken under passet som komma skall.

Mitt bästa generella tips för att hålla men bra kostlinje, för att du skall få till det så som du önskar genom hela dagen, det är att planera lite i förväg. Se igenom de fällor du vanligtvis går i och ge dig själv lite alternativ. Just nu är jag själv smällmätt, men har ändå varit på Blueberry Lifestyle och köpt en av deras stora nöt- och fruktbollar. Kring åttasnåret ikväll kommer jag älska mig själv för att jag gjort det,eftersom alternativet är hunger och kass koncentration eller en äcklig macka från 7-eleven i pausen.

Att planera sin körning kan innebära att alltid ha en påse nötter eller torkade aprikoser i handväskan eller att ha lite keso och bär i jobbkylen för dagar då man inte hinner tänka på att rodda mat.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

2 kommentarer:

  1. @Bums: åh, gud så kul, bara att gratulera till en fin samarbetspartner!

    SvaraRadera