onsdag 7 oktober 2009

Efteråt känns det alltid okej

Lill-Jansskogen idag med min kära kollega Theresa. Lovisa ligger i sjuksängen stackarn, och kunde inte vara med. Sannolikt kommer hon inte ens kunna springa loppet med oss (snyft!), så det är verkligen hög tid att vi båda övar på att dra varann runt! Det är lite mer pow och ompf i Lovisa om man säger så, hon kan ju springa på vilja (eller vet att hon kan) på ett annat sätt än vi som alltjämt är rookies på området. Vi kom dock runt 5:an, inklusive alla feta uppförsbackar. Jag som inte har sprungit på en vecka kände för att dö en smula, men kom snabbt tillbaka till livet. Såhär glada var vi efteråt!

Nu: bumsboll (denna vecka har jag pimpat med quinoapuffar och pinjenötter, fint som snus det!) och dusch innan det bär iväg med cellon till söder. Jag har genrep över ett glas rött inbokat med min nya musikaliska partner Kajsa Grytt (från Tant Strul, om någon läsare är gammal svensk new wave:are). På söndag bär det av till Linköping på gig, mitt första "riktiga" på flera år!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

8 kommentarer:

 1. Gryyymmmt jobbat! Nog är jag hemma sjuk men jag laddar med lömska planer inför kommande veckas träningspass ;o) Hälsa Theresa så gott!

  SvaraRadera
 2. @Lovisa: tackar tackar chiefen, det var fint beröm det! Jagh ar gjort som du sagt och kört lite mer styrka nu, känns bra som fan, snacka om välbehövligt. Ser fram emot nästa veckas tortyrkammare! ;)

  SvaraRadera
 3. Bumsbollar, det är grejer det :-)

  SvaraRadera
 4. vad roligt att du ska spala med Kajsa Grytt, henne har jag lyssnatmycket på, senast för ett år sen tror jag - var på flera konserter med henne för att få bli lite nostalgisk! =) Hoppas det blir fint!

  SvaraRadera
 5. Vad mycket roliga saker! Spring, god mat och spelning. Kan det blir bättre? :)

  SvaraRadera
 6. @Barregren: de är riktigt poppis på jobbet, skall du veta! Hittade denna variant häromdagen också, kan ju vara värt att prova! http://jessicaclaren.com/wordpress/black-white-bollar-med-morotter-gojibar/

  @April & Sarah: so glad you found me here, can you believe I run these days?! :)

  @Morky: hon har gjort jättemycket bra sologrejjer, så kul att spela med henne nu och botanisera i det materialet. helt ny genre för mig, förgyller sannerligen arbetsveckorna här uppe!

  @Andrea: verkligen en perfekt dag, även om jag var sjukt trött igår kring 23-snåret när den var över... :)

  SvaraRadera