lördag 17 oktober 2009

Första milen i livet - check!

Gah, klarade vi det, undrar ni? Om vi gjorde! Efter första kilometern upp och ned för två feta sandkullar så undrade jag verkligen vad jag gett mig in på egentligen, jag var helt slut, pulsen uppe högt och dunkade, benen trötta. Men, så snart vi kommit in i skogen så rullade det på. Hela banan var otroligt trixig. Där det var lättsprunget var stigarna ändå fulla av hala rötter och stenar.Rejäl kupering, många kärr och vattendrag att ta sig igenom - det var bara att bada och ta chansen att springa om de som riktigt gick in i hur obehagligt det var. Vi hade bestämt innan att se detta som något roligt, att lägga tävlingsinstinkten åt sidan och leka oss igenom banan. Nar det gick riktigt segt så började Theresa att leka kull och jag hängde på bäst jag kunde. Sen drog jag, tills benen tog slut på upploppet. Eller, det gjorde de ju inte egentligen, jag lyckades bara inte jobba på själv, och snacka om att Theresa gjorde en hjälteinsats som drog och garvade oss i mål.

Jag trodde inte om mig själv att klara att faktiskt springa en hel mil, än mindre att göra det på under 1,5 h. 1:25-strecket klarade vi med ett par sekunder till godo, och nu sitter jag har i Theresas fina lägenhet, värmer mig med te, flarran rödvin är öppnad och kebabpizzan på väg. Så nöjd, urglad!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

22 kommentarer:

 1. Och inte vilken mil som helst som ni klarat! Grymt häftigt, och vad roligt att ni verkade ha så skoj också. Grattis!!!!

  SvaraRadera
 2. åh vilken härlig story. härligt kämpat!! :)

  SvaraRadera
 3. Mycket, mycket imponerande!

  SvaraRadera
 4. Vad glad man blev att läsa detta inlägg! Grattis!! :)

  SvaraRadera
 5. Bra jobbat! Underbart att springa, snart är det dags gör mig igen. Sprang en mil terränglöpning varannan dag en gång i livet, snart är det dags igen. Grattis till att ha börjat med löpning!

  SvaraRadera
 6. aaaaasbra jobbat!!!
  heja heja!!

  SvaraRadera
 7. Wow vilken prestation! Var stolt över dig själv och njut.

  SvaraRadera
 8. Skitbra! Och det låter som att ni har det härligt nu också :-) Gissar på en ganska tidig kväll eller vad tror du?

  SvaraRadera
 9. Härligt!! Och stort grattis till en superprestation!

  Kanske skulle vara kul med ett besök i den där leran nånång :)

  SvaraRadera
 10. Coolt! Bra jobbat! Jag ska nog prova på detta lopp nästa år. By the way, rödvin och kebabpizza är en klart underskattad kombo. :)

  SvaraRadera
 11. GRATULERAR till ett häftigt och skitbra lopp! Låter så koolt! :)

  SvaraRadera
 12. GRYMT!! så sjukt imponerad, du är så duktig! har också klarat milen en gång, men det loppet gick dock bara över asfalt.. ;)

  SvaraRadera
 13. Coolt! Inte illa att göra sin första mil på Tjurruset. Och det låter som att ni hade roligt! :)

  SvaraRadera
 14. @alla: ni gör mig helt lycklig, tack för all pepp och hurrarop. Nu i efterhand sitter jag här, skrubbar mina kläder rena och fattar inte riktigt att det var jag som klarade det där. Så härligt, ett sånt äventyr jämfört med vad jag prövat innan, rekommenderar alla som inte är rädda för lite skit under naglarna att prova! Har väl också bevisat att man kan springa en mil på ren vilja... :)

  SvaraRadera
 15. Härligt jobb, ja banan var verkligen superkul! men tävlingshjärnan, hur lägger man bort den? min gick minsann igång fastän jag också bara tänkt ha kul! ha, ha, kram

  SvaraRadera
 16. Här är man igång igen efter tekniskt strul och vad skådar jag söderöver..?

  Fantastiska männska, du gör mig så glad med dina erövringar!

  Tack!

  /Fjällmor

  SvaraRadera
 17. Mikaela den finns på inmo.se
  Kommer du att köra hela Vasan 2010? Vi kanske ska dra i hop något om intresset finns. Jag gissar att det är fler än vi som vill träna lite extra inför Vasan. Vasalopps cirkel varannan vecka? Fundera på det.

  SvaraRadera
 18. @Sofy: det var en utmaning helt klart, men nog bra för mig att inte jaga tid när det är första gången jag springer så långt, och förta gången i terräng dessutom! :)

  @Fjällmor: tack du, skönt att du är tillbaka med glada tillrop i etern! :)

  @Åsa: tusen tack! Jag tränar jättegärna, den där maskinen såg ju kickass-kool ut!

  SvaraRadera
 19. Kul det är inte sats så man får betala en slant för att komma dit och träna. men det kan det vara värt. Jag kikar på detta och återkommer. Vore nice att köra några pass ihop. :)

  SvaraRadera