torsdag 13 augusti 2009

PT-säsongen är här!

Jag är så peppad efter första PT-träningen med min Lovisa (vars storhet sprids via djungeltelegraf på mitt jobb, tihi!) för hösten. Nya tider är nu inbokade, en gång i veckan och nu blir det tungt. Vi lägger på vikter, pressar spänsten, kondisen, mjölksyran. Detta kommer bli så underbart. Jag har såå långt kvar, men jisses vad långt jag också har kommit på bara några månader. Den vetskapen ger mig energi!

Jobbade sent på jobbet igår. Första gången sedan jag kom tillbaka till jobbet från semestern, men inte sista under denna hösten kan jag garantera. Jag har dock lovat mig själv att sätta helt andra gränser för mig själv denna höst och att aldrig igen för jobbets skull tappa formen, styrkan, konditionen - allt det jag slitit för att bygga! Tid för mig själv in i kalendern, träningsstunderna är här för att stanna!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

3 kommentarer:

 1. Jag ropar högt: HEJJA!
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. vad kul! hur har ni lagt upp det? vad kör ni den gång i veckan ni ses? jag funderar också på att träna med min pt en gång i veckan men vet inte hur jag vill ha det. ska vi köra bara vissa muskelgrupper, eller nån blandning, eller hur? hur gör ni??

  SvaraRadera
 3. @Träningsglädje: Visst är det! Denna tjej är en söt tuffing som är Fänrik och vet hur man plågar klienterna med ett leende. ;) Det är hon som drar med mig på Vasan, så vi har väl det i åtanke nu under höstens träning. Igår körde vi box mot mitsar och upphopp som uppvärmning, sen axelpress med hantlar och olika bålrotationsövningar samt core på boll. Generellt blir det mycket core, balans, styrka med kroppen som mot vikt. Övningar som tränar många muskelgrupper samtidigt, så träningen känns sjukt effektiv!

  Summa summarum är det lite bootcamp med överraskningar varje gång, vi har inget program utan mer ett långsiktigt mål: få upp spänsten och explosiviteten i benen, stärka axlar och tricept inför stakningen, stärka coren och jobba vidare på min halvkassa balans. Veckans höjdpunkt, men jag är lite pirrig i magen inför vad som kan komma att hända varje gång! :)

  SvaraRadera