tisdag 4 augusti 2009

Det goda livet


Tillbaka på arbetet i Stockholm efter 4 veckors semester hemma i härliga Göteborg. Riktigt trist att lämna familjen återigen, men jag älskar ändå mitt jobb och har så många härliga arbetskamrater. En av dem Theresa (som jag har en gemensam nötpool med på jobbet, lifesaver, och som dessutom har en snubbe som driver koolaste stället). Vi gick på jakt efter fint ställe att äta middag på efter jobbet (via Åhléns träningsklädesrea...Mm, Stella...) och hamnade på Pontonen längs Norrmälarstrand. Jag går förbi stället varje dag till och från jobbet, men har aldrig suttit ned och tagit del av utbudet. Vi beställde var sin tonfiskburgare med mangosalsa, grönsaker och chilidressing och ett glas frisk rosé. Grymt gott, tonfisken var tjock och härligt mörk innanför den grillade utsidan.

Till lunch gick vi på arbetslunch ett gäng till KB. Halstrad röding med gräddstuvade kantareller, samt sparris och vaxbönor istället för potatis. Jackpot! Jisses, vilket liv, känns som ett evigt lyxlir. Ljuvligt!

I morse kom för övrigt instruktionsmejlet från Terese som bekräftade att morgondagens bloggspinning blir av. ser fram emot det med skräckblandad förtjusning. Har aldrig hittills spunnit, trots många år som SATS-medlem. Verkar läskigt, många rapporterar ju om nära-döden-upplevelser där i svettpölarna.. ;) Men, det är ju i goda vänners lag, en kul grej som knappast kan upplevas i bättre sällskap så jag är på! (undrar vilka som hänger på, fullfart , Snorkis och Felicitas kanske?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

5 kommentarer:

 1. Tack för tips på bra matställen i Sthlm, låter så gott med gräddstuvade kantareller...
  Lyssnade på låten Sad dancer på myspace- är det du som sjunger? Den är i alla fall jättebra!

  SvaraRadera
 2. Kan verkligen varmt rekommendera båda ställen! Inte billigast i stan dock, som Göteborgare blir man alltid lite halvchockad över hur läget är här uppe...

  Sad dancer har jag skrivit tillsammans med min make, men vännen Ulrika (eget artistnamn: Compute, www.compute.se) är det som sjunger. Superkul att du gillar den! :)

  SvaraRadera
 3. Ha en härlig start på en hälsosam höst! Lycka till och kör hårt på spinningen imorgon!!

  SvaraRadera
 4. Jajamen! Jag kommer att vara där! :) Ska bli kul att ses!

  SvaraRadera
 5. Jo jag hade tänkt komma med (eller kanske hälsa på alla för att sen ta en joggingtur när övriga spinnar, och sen haka på eftersnacket igen; är inte riktigt något fan av inne-träning... så jag vill gärna ut i stället), men har inte fått nån info ännu. Gav också tidigare förslag till Sara att de som vill jogga kunde haka på mig, men antagligen är alla mer sugna på spinningen. Skulle vara riktigt skoj att ses!

  SvaraRadera