fredag 28 augusti 2009

Dagens i-landsambivalens

Häromkvällen hittade jag information på Nike Womans hemsida om deras Training Club Event i höst (klicka på länken och på Training Club Event i nedre marginalen). Blev superglad när jag såg att det faktiskt skulle hållas på en helg i Göteborg, och schemat ser helt underbart ut, om än tufft! Spännande klasser för en sådan som jag, som just nu helt grottar ned mig i att testa nya roliga klasser på SATS, och som dessutom kör en del dubbelpass. En hel träningsdag, nya schyssta kläder från Nike inför hösten och träffa nytt folk. Visst låter det kul?

Dilemmat är kostnaden. Snudd på tusenlappen för denna heldag på Fysiken, men då inklusive träningskläder för samma värde (topp + långbrallor) och lunch. Man skall ange storlek innan, men det vore så surt att komma dit och märka att man missbedömt åt ena eller andra hållet, då blir det plötsligt en extremt dyr dag på gymmet.

Undrar om någon annan i trakten haft planer på att åka dit, alt som är sugna på att ta chansen tillsammans med mig? Kanske Sara eller Therese från Halmstad, River (det kan väl inte vara så att killar inte är välkomna?) eller Fummelfot från Göteborg, eller andra träningsglada?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

10 kommentarer:

 1. Njaa.. inte var det så dyrt ändå va? Tusenspänn är faktiskt billigt men kan förstå hur du ser på det. Tänkte på att det är 6 olika klasser och instruktör för varje enskilt pass. Det verkar vara en härlig ändå :). Synd bara att man bor i Ume. Hoppas att du får en underbar kväll ikväll! Kram kram!

  SvaraRadera
 2. :) har inga planer på att gå, lite för mycket dans för min smak. jag känner mig väldigt tråkig när jag skriver så men... tja, smaken är som baken.

  SvaraRadera
 3. @Christoffer: de kör faktiskt en sån här dag i Umeå också, den 4 okt! :)

  @Träningsglädje: om man inte är så sugen på dans, så är det nog inte en toppendag nej. Jag själv körde mycket sånt för sissådär 7-8 år sedan, och har börjat bli sugen igen. :)

  SvaraRadera
 4. Jag gillar tanken på att testa massa nya pass och träna en hel dag, men det är nog lite väl mycket dansklasser för min del på den här grejen tyvärr. :( Jag är lika välkoordinerad som ett kylskåp och känner mig oftast mer frustrerad än peppad när jag försökt mig på dans i olika former. Men det är klart du ska gå! Tusen kronor är ju egentligen inte jättemycket med tanke på att det är så många pass, och förhoppninsgvis schyssta kläder. Och massa inspiration och träningsglädje! :)

  SvaraRadera
 5. Kul att hitta din blogg när min fetthistoria liknar din (styrketränande, utbildad kostrådgivare hos paulun, efter skada blir inaktiv, 'skärper' kosten och går upp 18 kg på tre år!)
  Började matblogga före jul förra året men var håglös när den 'hälsosamma' maten jag beskrev inte hjälpte mej själv..
  Upptäckte lchf via GI och har ätit det i ca 2 månader nu. Gladare, piggare och starkt hoppfull att det ska ta mej ned i vikt och få min kropp att längta efter att träna igen! Din blogg öronmärker jag nu för att få träningsinspiration!!

  SvaraRadera
 6. @Therese: dans kan verkligen driva en till vansinne om man inte får till koordinationen! Jag skall ta till mig att ni nu är två som menar att det inte är så mycket pengar för det man faktiskt får, och det ligger nog något i det. Kläderna är ju schyssta och passen lär ge mig inspiration som varar länge länge. :)

  @Eva: så himla glad jag blir över att du kikat in här, välkommen! Såhär i efterhand känns det märkligt för mig, och för dig också såsom du beskriver det hela, att man i så många år har vaktat på maten ändå och ätit med tanke bakom men ändå stadigt gått upp! Jag har varit vegetarian, alltid grovt bröd, kolhydrater till maten med lågt GI, men alltid med låg fetthalt och max ett ägg om dagen. Otroligt att när jag gjort det omvända så är kroppen plötsligt med mig igen! :)

  SvaraRadera
 7. Nej, jag kommer nog inte dit, inte för den konventgrejen i alla fall... Har ju lite knas med höfterna fortfarande, och även om JAG vill dit, så tror jag de klappar ihop av en hel dag. :P Men kanske ska till Fysiken för vanlig gymträning då,det vet man aldrig. :) Ska du dit måste du skriva om det sen! :)

  SvaraRadera
 8. Låter superhyper kul! Dock är jag bjuden på en 30-årsfest just den kvällen här i sthlm så det blir tyvärr inget för mig. Priset i sig tycker jag är OK eftersom kläder ingår, men det blir alltid dyrt när man ska ta sig dit också och köpa flyg- eller tågbiljetter och ev skaffa boende om man inte kan bo hos nån kompis. Lite nostalgiskt hade det varit för mig också, för jag har bott 300m från Fysiken och tränat massor där. Hade varit kul att komma tillbaka:)
  Ha en super lördag!

  SvaraRadera
 9. @Fummelfot: Så synd, hoppas verklgien du får ordning på skadan snart!

  @Miss Agda: antar att de kör sådant här event ute i landet (Malmö, Gbg, linköping och Umeå på olika datum) eftersom konventet går av stapeln i Sthlm (bara min gissning). jag själv har bott i Gbg i många år nu men har aldrig hittills besökt fysiken, så det vore kul att göra ett studiebesök på riktigt!

  SvaraRadera
 10. Jag har definitivt tänkt på det och tycker det låter superkul, men avvaktar till efter min lilla resa nu och ser hur mycket pengar som går åt där :) I'll let you know!

  SvaraRadera