onsdag 19 augusti 2009

Bassilusker


Jag sitter här och tjurar en smula. Vaknade denna morgon med halsont. Tog mig ut på en lång morgonpromenad med hunden men orkade inte samma tempo som vanligt. Håll nu alla era tummar för att jag skall slippa tillbringa morgondagen i ett feberrus, för att jag skall slippa hosta mig igenom kanotturen som är i antågande!

Dags för häxbrygder med ingefära, rå vitlök och lena teer. Är helt kär i superfoods-teerna från Clipper. Ekologiskt och rättvisemärkt minsann. Underbara färger och smaker, och utformningen av paketen bjuder in till att vilja ta med dem alla hem. Just nu är det deras te med aloe vera samt röd solhatt som gäller.

Ställde in dagens PT-cirkel och Bodybalance, dumt att vara dum i detta läge även om det sved en smula, veckans enda cirkelpass i Göteborg. Jag tar en kaffe i Haga med min mamma istället, kanske ger lite ny energi och bra läkning som bara mammor kan tillföra.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

10 kommentarer:

 1. PT-cirkel! Det vill jag prova på!
  Tillbaka igen på måndag. Då ska jag köra slut på hela Sats. Din semester tar väl inte slut än, va?

  SvaraRadera
 2. Krya på dig och hoppas att du kan åka iväg och paddla lite.
  kram

  SvaraRadera
 3. Hoppas du mår bättre snart och slipper febern! Det verkar som att den här dagen är en skitdag i största allmänhet. Alla människor jag pratat med idag har haft det pissigt. Själv har jag misslyckats kapitalt med allt jag föresatt mig. Dumma, dumma onsdag.

  SvaraRadera
 4. ojdå!

  Stora krya-på-sig-krafter skickas över fjället ända ner i södern

  Klart du ska ut med tältet!

  (min lilltös hade sovsäckspremiär i sommar, så rart att se henne inrullad i egen.. )

  SvaraRadera
 5. @Nina: det passet döps i det nya programmet om till Boot Camp. vad sägs om att vi kör loss? jag är inbokad nästa vecka på to kl 17:00 på kompassen. Come join! jag skall också på spinning i nästa vecka om du är sugen? Har inte bestämt dag och tid än.

  @Vipsan: tack, så gulligt av dig, håll tummarna! :)

  @Therese: trots att näsan börjat korka igen nu, så har jag ändå förhoppningar om en finare dag imorgon. Jag avslutade bra iaf med en Haga-fika med mamma, det var riktigt härligt. :)

  @Fjällmor: tackar, kan behövas, jag kurerar för fulla muggar här. Hoppas jag sover ett gott 12-timmarspass inatt, sånt där brukar göra susen!

  SvaraRadera
 6. Jag tror också stenhårt på ingefära. Krya på dig!!!

  SvaraRadera
 7. hallå mikkan! visste inte att du pendlade mellan sthlm-gbg varje vecka. vad jobbar du med och hur tycker du det funkar? kan du räkna in resetiden i själva jobbtiden? åker du tåg eller bil eller flyg eller något annat? många frågor blir det, men jag är glad över att ha hittat en till pendlare som inte verkar tycka att det är pest och pina att pendla. jag pendlade hstd-sthlm hela hösten och våren och tyckte det var kanon medan omgivningen mest verkade tycka att jag var knäpp...

  SvaraRadera
 8. @Sara: jag jobbar som juristassistent och när jag kom hem efter att ha jobbat ett år i Bryssel och sökte jobb så fanns merparten i Sthlm. Var inte en främmande tanke för mig eftersom jag pendlat till Belgien dårå, och min man veckopendlade redan mellan Gbg och Sthlm. Så, jag fick ett jobb som jag älskar i Stockholm och det är ju bara så mycket värt, på en stor affärsbyrå där jag hamnade i en svinbra arbetsgrupp. Samtidigt så älskar jag att bo i Göteborg, det är verkligen den stad jag VALT som bostadsort, den byter jag inte bort i första taget. Nu bor min man och verkar här i Göteborg, jag åker upp varje måndag morgon och kommer hem fre kväll. På veckorna är det all about work, jag träffar mina vänner där, tränar mkt, och på helgerna är det bara vila och trevligheter. Funkar faktiskt riktigt bra, men det är klart att det krävs en sehr gut ekonomi egentligen. Vi jobbar på för att få det att funka även om det är tajt ibland, tar ett år i taget och utvärderar då och då. Hittills har vi trivts och tyckt att det varit värt det! :)

  SvaraRadera
 9. Oj, vad kul med någon ny som kikar in på min blogg. :)
  Håller med. Det läskiga är att de tillåts göra det, att tjejer inte vågar säga ifrån. Huga. =/

  SvaraRadera
 10. @Fummelfot: detsamma! :) Återkommer säkerligen ofta till din, såg mycket trevlig ut!

  SvaraRadera