söndag 20 juni 2010

Note to self:

Jos på kålrot är allt annat än asgott. Tvi vale. (Appropå Taffel-Robins nyförvärv av josare. Han verkar gå bärsärk på ett ypperligt och föredömligt hämningslöst vis. Jag önskar alla josare därute stor lycka i utforskandet av nya josmarker, men detta är en fälla ni nu tack vare mig inte behöver gå i!)

Tips på goda joser enligt Mikkan: Morot med blekselleri och mango, Rödbeta med Fujiäpplen och Vitkål med apelsin och ingefära.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

6 kommentarer:

  1. :) om man ingenting provar får man ingenting veta....

    SvaraRadera
  2. nope inte sett den..inte kommit hit till lilla biografen..så kanske helt enkelt väntar tills den kommer på dvd.
    Ettan är ju så miserabelt dålig så man bävar ju för hur tvåan kommer vara även om jag har svårt att tro att den kan vara sämre än ettan.

    SvaraRadera
  3. Hahaha ska ha det i åtanke. Även om jag misstänkte det redan innan ^^

    Ingefära har jag i allt däremot!

    SvaraRadera
  4. @Träningsglädje: generellt en bra råsaftapproach! :)

    @anna: ja, det är lite det jag är rädd för också...

    @tony: ingefära är underbart. Känner mig lite nyfiken på att ha i galangal nu, kanske kan funka asbra?

    SvaraRadera
  5. Haha, jos på kålrot låter onekligen inte som någon höjdare. Håller dock med om att rödbeta är smaskens!

    SvaraRadera
  6. @Sara: visst är det, super!

    SvaraRadera