tisdag 22 juni 2010

Hjärnan som checkade ut

Nu är jag äntligen på plats i Laholm hos mina svärföräldrar. Semestern kan börja! Veckan som gått har kantats av högar med arbete och hamna trotjänare i köket: blåbärssmoodie och ägg på morgonen, snabbsallad till lunch, kakaosmoodie på eftermiddagen, sedan det jag kommit åt på kvällen. Ingen tid för kreativitet, inga utflykter ens i tanken. Nu när jag kommit över puckeln, fått till mina deadlines och farit från stan så känner jag mig trögstartad. Tur då att man blir omhändertagen av en grillmeister utan dess like. Marinerad karré, stora röda paprikor och sidfläsk på grillen, sallader, guckor och rosé som legat på kylning hela dagen skall nog få mig på fötter igen. Räkna med smakrapporter från landet, långsam njutmat och kanske ett och annat tips från Mikkan. Efter en god natts sömn.

2 kommentarer:

  1. Det låter underbart. Jag vill också ha semester! Räknar dagarna...tur att midsommar kommer emellan. Njut nu, och se till att bli bortskmämd (låter ju ganska så lovande på den fronten)!

    SvaraRadera
  2. @Annika: hoppas det inte är alltför många dagar kvar för dig nu! Jag skall tillbaka och jobba nästan två veckor innan det är dags för den långa semestern, smygstartar lite med Halland och Bohus nu till midsommarhelgen är över!

    SvaraRadera