tisdag 9 februari 2010

Dagens tips!

Precis som Frk Dill vill jag uppmana er alla att passa på att handla massor av blodapelsiner nu under februari och mars. Säsongen är kort, men underbar (i vanlig ordning). Jag köper färskpressad eller pressar själv om jag är i närheten av min magnifika hushållsassistent som har en citruspressinsats. Finriv nån centimeter med ingefära, bland i och njut!

(Både jag och Jessica har även tipsat alla superätare om detta på nya bloggen, du följer väl?)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

3 kommentarer:

  1. Mums, den såg lika god ut här som hos fröken dill :P

    SvaraRadera
  2. Var lycklig när det kom massor med blodapelsiner i Årstidernas låda denna vecka. Var det inte i Solens mat man pratade om att just det röda i blodapelsinerna gjorde dom så extra nyttiga! :-)

    SvaraRadera
  3. @Helena: I bet it was, too! :)

    @Anna: vilken fin överraskning! Det är säkert ännu mer antioxidanter i dem än i vanliga apelsiner pga den starka färgen. Kanske också samma ämne som gör vattenmeloner och tomater så himla nyttiga?

    SvaraRadera