torsdag 18 februari 2010

Vad vill ni ha?

Jag är med Mac igen. Ack, ljuva liv bland fina prylar och manicker som lovar evig lycka. Ja, så låter det när de funkar, men en kraschad hårddisk kan vara verklighet på nolltid kan jag bara tala om. Den klappar till dig med knuten näve och tvingar dig att tänka om, värdera om. Igår konstaterade datadoktorn att min förra hårddisk är bortom all räddning. Jag fick en ny fin och således kurrar min snövita älskling igen (den har stått stilla ett par månader nu), och fick inse att receptanteckningar, bilder och lama utkast till drömkokboken är borta för alltid.

Jag får se det som en chans till ett nytt blad. Ta nya bilder nu när ljuset kommer till oss igen. Skaffa mig nya idéer att plita ned, och fånga nya bloggidéer framöver. Jag vänder mig till mina kära läsare och undrar vad ni vill se här egentligen? Vad vill ni läsa mer eller mindre om? Mer raw food? Fler artiklar om råvaror, lowcarb, superfoods, trix i köket kanske? Enklare recept, eller krångligare?

Tyck till i kommentarsfältet och i småundersökningarna här i högermarginalen. ♥

9 kommentarer:

 1. jogababe, skaffa omedelbart en Time Capsule så kommer detta inte att hända igen!!! Det är helt enkelt en superenkel backup som också kan användas som router (?)! Den har räddat många av våra projekt här hemma. Kraschar datorn är det "bara" att köpa en ny och föra över allt - och vips ser allt precis som det var den dagen du sist backuppade (den gör det flera ggr per dag om den får som den vill....)

  SvaraRadera
 2. @Maria: I will, denna gång skola det ske! Vill inte vara med om det här igen...

  SvaraRadera
 3. Vad glad jag är för dig som åter är macig :-)

  SvaraRadera
 4. Jag vill ha en hund! Och en mac....
  Jag tycker om blandningen av ämnen på din blogg (även om jag får prestationsångest av hur duktig du är på att träna:D), jag läser lika gärna om superfrukter och måbra som om festmat och vardagsbetraktelser! Och det är självklart alltid kul att få inspiration till lowcarbmatlagandet!

  SvaraRadera
 5. @Bums: jää, det är en grym känsla! ;)

  @Kristin: go fetch, then, vovve är underbart! Och tack för feedbacken. Den säger ju basically att nuvarande mix är bra, och det är ju trevligt! Det verkar undersökningen i marginalen säga också, tiptop! :)

  SvaraRadera
 6. Efter att ha sovit på saken (såna önskemål bör inte ske i en hast) så önskar jag mig mer "sidorätter". Sånt som man kan ha till maten istället för den ständiga pasta, potatis&riskavalkaden. Där tryter inspirationen något enormt för mig i alla fall. :)

  SvaraRadera
 7. @Plommonet: jag känner mig hedrad över din insats här. Mer tillbehör coming up, asbra förslag!

  SvaraRadera
 8. Jag har tryckt på några knappar.. men har svårt att bestämma mig ang. beskrivningen på mig själv.. inget ? .. entusiast men urusel på det mesta känns som en bättre titel..
  I love what you do.. =)

  SvaraRadera
 9. sidorätter lät bra, det är bra att ha för att komma igång med LCHF, jag kommer aldrig ens dit eftersom det är så automatiskt med ris, pasta, potatis.
  Sen fler recept i allmänhet absolut. Och härliga bilder på sånt som är gott förstås.
  Ja det är min önskan från din inspirerande blogg!
  Tack för att bloggen finns. Jag går in och kikar på goda maträtter när jag behöver bli på bra humör :-)

  SvaraRadera