torsdag 16 juli 2009

Hurra!


Idag firade vi min kära mammas födelsedag ute i det gröna. Flott picknick på hennes imponerande kolonilott. Alla hade ordnat mat, och när mamma ordnar så blir det manglad vit duk, som förvandlade redskapslådan till matsalsbord. Ostar, melon, räkor, lax, avocado, lamm, pesto, underbar sallad på valnötter, jordgubbar och spenat, ägg med haricotvertes. Alldeles, alldeles underbart. I vår familj krävs buffémat; en är vegetarian, en är laktosintolerant och två av oss äter som bekant lågkolhydratkost. Varje gång får vi till det lika fint tillsammans, vi börjar få in knixen på att specialkosta oss tillsammans.

Imorgon börjar hårdträningen på rullskidor, 1-2 pass om dagen resten av semestern skall göra susen är planen. Mina stavar borde komma in till butiken imorgon, så jag slipper tröka mig fram med gångstavar som ju är alldeles för korta och saknar grepp om underlaget. Längtar efter mina Exel Cork Formula.

Kanske blir man en gång i livet hälften så bra som en sådan som Adam.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

5 kommentarer:

 1. 1-2 pass per dag? Jisses...nu fick jag riktig ångest :oP Kram!

  SvaraRadera
 2. Ja du Lovisa, detta kommer bli finfina grejjer det. Jag känner att jag behöver plocka upp tempot en smula om det skall funka för mig att under hela hösten sen köra bara på helgen, att jag har en teknik och balans som håller. Den som lever får se, jag är än vid gott mod trots att jag inte förstår hur det skall gå till att någonsin åka i backar.... :-/

  SvaraRadera
 3. Hej. Kukl att du inspireras av mig och att du länkade till min blogg! Det kommer, du kanske inte behöver starta upp med 2 pass per dag, utan öka succesivt, för att undvika skador och så att du inte tröttnar! :)

  SvaraRadera
 4. Hej Adam, kul att du kikade in här, jag kollar till dig regelbundet, gött med lite träningspepp, få se hur det kan gå till!

  Transportsträckan som det ändå innebär att ta sig ut med all utrustning och allt har gjort 2 pass orimligt, bättre att stanna ute längre när man väl är ute knäner jag. Regnet i Gbg har definitivt sabbat en del, men man kan ju få mycket gjort på gymmet också, som kommer väl till pass ute på rullisarna. :)

  SvaraRadera