torsdag 2 juli 2009

Food for life


Till lunch idag hittade jag en ny liten sak på snabbköpet: nya märket food for life. De hette tidigare GI-Boden, och jag har köpt deras luncher innan. En favorit är färsbiffar fyllda med chévre, nakenhavre och rödbetscréme som tillbehör. Nuförtiden köper jag det inte, eftersom jag inte vill äta nakenhavren och det känns lite dumt att slänga mat. Men, idag fann jag något riktigt sweet: kolhydratfri lasagne. Nötfärs, parmesan, tomat, grillad aubergine som "lasagneplattor" och turkisk yoghurt som topping. Magnifikt gott!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

6 kommentarer:

 1. Det ser supergott ut :-) Varför vill du inte äta nakenhavre?

  SvaraRadera
 2. Du kan även köpa kallpressad och oraffinerad ekologisk kokosolja i min butik: www.kosttillskott.bums.nu

  Krams!
  CB:t

  SvaraRadera
 3. Tack för kokostipset, CB!
  Jag äter lågkolhydratkost just nu, och då äter jag inga spannmålsprodukter eller liknande. Därför funkar nakenhavre inte till maten, även om det är gott och bättre än många andra typer av kolhydrater.

  SvaraRadera
 4. Aha! Okej, jag trodde det var något med just nakenhavre. Själv äter jag bara råkost nu. Det är jättebra!

  SvaraRadera
 5. gott! jag lagade auberginelasagne igår faktiskt. fast jag stekte mina aubergineskivor, och varvade med köttfärssås, babyspenat och vanlig mozzarella. :)

  SvaraRadera
 6. @bums: jag hittade dig när jag surfade runt med rawfoods som team, så dig kommer jag komma tillbaka till, verkar spännande det där. :)

  @träningsglädje: kool! En fråga: gräddade du i ugn eller monterade du allt tillagat för sig s a s? Tänkte själv testa att laga nämligen, men det framgick inte riktigt av denna färdigmatskomposition hur den egentligen var tillverkad.

  SvaraRadera