lördag 6 juni 2009

Snackskväll

Jag skall inte sticka under stol med att jag tycker riktigt mycket om chips. Det är ju som alla vet inte särskilt hälsosamma, och jag slutade helt med sådant i februari när jag gick över på lågkolhydratkost. Nu har jag hittat något som kan matcha dem i fråga om krisp och crunsh: Renée Voltaires rostade kokoschips. Helt superb smak! jag handlade ett par påsar på prov från hennes webbshop nu senast, och det kommer jag göra till en god vana. Kravmärkt råvara dessutom, vilket är mums för själen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

5 kommentarer:

 1. Tack för tipset!
  De där ska jag prova..

  SvaraRadera
 2. Mums för kokoschips! Ska hålla utkik efter dem :)

  SvaraRadera
 3. Åh, de där måste jag titta närmare på tror jag, är också en "chipsoman" även om jag försökt begränsa mej rätt rejält på det området!
  En fråga bara, du skriver att du gått över till lågkolhydratkost (något jag funderar lite på själv), 1. hur funkar det med dessa chips? och 2. hur går det med lågkolhydratkosten, märker du någon skillnad i mående???
  M.v.h.
  Lilltroll

  SvaraRadera
 4. @Dessi: jag har inte sett just den produkten ute i handeln, bara på nätet, så jag kommer se till att beställa hem igen. :)

  @Lilltroll: jag äter ju väldigt ite kolhydrater nu, för att det har passat mig så himla bra. Jag har levt fettsnålt innan och sådär, men det har inte hänt särskilt mkt med vikten när jag tyckt att jag "skärpt mig", och jag har ändå vägt strax över 90 kg (är 1,80 lång) under en lång tid nu. Så, jag vände liksom helt på begreppen i februari, steker i riktigt smör, använder riktig grädde osv. man håller sig mätt länge då, så alla mellanmål och småsnaskandet är ett minne blott. Jag har hållt detta helt sen februari, mår bra i magen, har fått en mer lagom aptit, är inte särskilt sugen på snask i vardagen.

  Utan att äta extremt på något vis (jag äter mycket grönsaker, bär varje dag, är inte med i den extrema sväng som man kan se mycket av på nätet), en varierad kost, mycket fisk och vegetariskt, och jag har just nu gått ned under 80 så jag väger 79,5. Mår fantastiskt bra måste jag säga! :)

  SvaraRadera
 5. Hmmmm.... något att fundera på alltså! Jag är också 1.80 lång, väger något mindre än dej men bara något kilo (77-78 sådär ungefär) men kilona sitter ju på "fel" ställe, dvs. magen. Under alla år har jag varit klart underviktig (vägde 62 kilo som HÖGGRAVID) så jag är liksom inte riktigt van vid det här... har ju alltid kunnat vräka i mig både det ena och det andra - så nej, undervikten var "naturlig" och inte anorexi eller så - fast det såg nog så ut tror jag...
  Men, nu är det dags att börja tänka i andra banor :) men inte vikt, utan midjemått har jag tänkt mej...
  Ha det gott!

  SvaraRadera