måndag 15 juni 2009

Helgen som varit

Ännu en fantastisk helg är till ända. Vi har spenderat mycket tid utomhus med vovven. Han är med oss överallt i princip, på gott och ont. Mest gott. :) Några exempel på hur det kan se ut:

Vid min sida när jag lägger piano på en ny låt.
Sover nära nära.
Försök till bandfoto gone overboard.

Jag har också surfat runt en del för att hitta tips på bra Vasaloppsträning. Det kanske verkar som att jag är tidigt ute, men betänk att jag inte kan åka skidor, så jag har två utmaningar: att shejpa upp mig betydligt fysiskt och fokusera på viktiga muskelgrupper, bygga i rätt ordning osv. men också utmaningen att lära mig rätt skidteknik och ha många mil "i benen" som de säger innan det väl är dags.

Det finns otroligt många bra hjälpmedel för mig i alla fall. Skidforum.se kommer nog bli en trogen följeslagare, jag har just tecknat en prenumeration på GLID Magazine, samt hittat denna schyssta länk över skidspår i Sverige. Efter att ha kikat runt så har jag fastnat för träningsdagboken FunBeat som känns användarvänlig och mångsidig. Jag kikar runt på utrustning och kommer inom kort köpa rullskidor och de stavar jag kommer använda både till stavgång, rullskidning och vinterträningen. Inte lätt att ge sig in i en ny utrustningsdjungel, men förbaskat kul!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

3 kommentarer:

 1. Jag vill inte ha en hund, men jag vill också ha ett band!!! Jag vill sjunga!!! Hur gör man? Med att skaffa ett band alltså?

  SvaraRadera
 2. Ja du, det är härligt att ha ett band, så ge det ett försök! Finns t ex annonser på nätet över band som söker medlemmar http://www.vendolin.se/ (kolla i högermarginalen), om det är så att du inte har mycket musiker omkring dig. :)

  SvaraRadera
 3. Åh vilken SÖT vovve!
  Jag har haft två whippets, Bambino och Bamse. De kom från en kennel utanför Eksjö, Abermoon´s. (Tror att uppfödarna emigrerade till Spanien senare.) Nu har jag (vi) en Greyhoundhane på 10 år.

  Hittade hit genom LCHF-kosten. Jag är nyfrälst och letar på webben efter recept och inspiration.

  Lägger upp din blogg som favorit. Både pga LCHF men också för din fina hund!

  Ha en skön helg!

  SvaraRadera