söndag 1 mars 2009

Snabbmiddag innan avfärd

Det går superlätt att laga mat nuförtiden. I och med över gången till LCHF har jag börjat laga mer riktig mat, eftersom man inte kan köra mackor istället. Otroligt bra utveckling i sig, trevligt för alla här hemma!

Dagens anrättning ser ut som följer (2 port):
- 2 fläskkotletter, ordentligt brynta i smör
- Två nävar finhackad lök, vitlök, champinjoner och blekselleri
- Ett par-tre kuber vitt vin*
- En slurk fond & bra med grädde
- Generöst med flingsalt och nymald peppar

Efter att det puttrat en stund så hällde jag i en bra näve riven parmesan. Serverades med kokt blomkål, som en dröm!

*Jag fryser in överblivet vitt vin som iskuber för att sen enkelt kunna ploppa i en sås. Superbra, men ett tips: berätta gärna för din partner att det inte är vanliga isbitar, ty det gjorde inte jag... ;)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar