lördag 30 maj 2009

I fäders spår för framtids segrar

Jag har blivit utmanad av min tränare Lovisa, och antagit galenskapen. Vi skall i mars 2010 åka Vasaloppet. Jag kollade av med er läsare genom en liten poll om ni tycker fenomenet generellt är uppåt väggarna eller ej, innan jag outade mig.

Jag är idag inte särskilt i form. Jag har ju som tidigare nämnt tappat en del i vikt på den nya kosten, och kommit igång med min PT-träning igen. Att bli hundägare innebär också att de dagliga långpromenaderna återupptagits, så läget är ju långt ifrån hopplöst. En mastodontutmaning som Vasaloppet innebär för mig att det inte är någon bullshit längre, inga träningsuppehåll, att inte längre prioritera bort träningen när det blir semester eller mycket att göra på jobbet. Det måste vara del av min långsiktiga plan, jag måste sätta upp mål för mig själv och pressa mig en hel del. Det viktigaste av allt: jag måste tro på att även jag kan ha en stark och funktionell kropp, jag kastar mig ut och vågar testa något nytt.

Jag har i flera år tänkt att jag nog skulle gilla att åka längdskidor, men sånt där blir liksom aldrig av. Nu skall det bli andra bullar. Vi är en grupp tjejjer som ger oss på det här, som inte har åkt skidor i särskilt stor utsträckning innan. Gemensamma träningsläger och en bra träningsplan kommer göra susen. Jag berättar med om hur planen ser ut inom kort, jag lovar att detta kommer bli en rafflande kamp att följa.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

5 kommentarer:

 1. Men jösses tjejen.. vad modig du är! Jättebra mål...

  SvaraRadera
 2. Oj, det var friskt vågat.. =) Du klarar det säkert jättefint!

  SvaraRadera
 3. Tack ni för peppen, I'm gonna need it!
  Det är ju ett galet mål, men jag tror att jag kommer kunna driva på mig själv ett sätt som jag inte haft orken till tidigare. :)

  SvaraRadera
 4. GRYMT!! Shit va kul! När det är gjort om inte annat! ;) Kör hårt! =)

  SvaraRadera
 5. Haha, eller hur Annie, efteråt kmomer det säkert vara ett kul minne, men jag lär svära ont blod under loppets gång. ;)

  SvaraRadera