torsdag 7 maj 2009

Guldkant på tallriken


I och med min nuvarande kostregim så tycker jag att det ofta är svårt att handla färdiga produkter som såser, guckor, röror osv, för det är så mycket tillsatt socker, fett av sämre kvalitet i osv. Nu har jag äntligen hittat rätt och tänkte tipsa mina läsare. Jesses såser säljs hos flera butikskedjor (har hittills hittat dem både på ICA och VI-butikerna här i Stockholm). En ask ligger kring 20-lappen. De innehåller riktiga ingredienser, inte 20 olika E-nummer, fett från den nyttiga rapsen och inget tillsatt socket gör balansen mellan fett och kolhydrater till en LCHF:ares våta dröm. Jag har hittills prövat Bearnaisen och Aiolin, båda har suttit som en hård boll rätt i krysset och jag kan rekommendera dem varmt till er alla!

[Edit: en snabb googling visar att Garlica is way beyond me på denna punkt.]

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

5 kommentarer:

 1. va bra att även du har hittat den! Är väl värd att spridas... Vitlöken är ju bara sååå god men ofta slut där jag handlar.
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 2. Ah, den har jag inte testat än. Nästa vecka skall jag köpa grönpepparn tänkte jag. :)

  SvaraRadera
 3. Hej tjejer, alltså både Mikkan och Garlica! Jag har också bloggat om såser, inte Jeppes dock, och jag hade väl en lite, lite annorlunda vinkling... Läs mitt inlägg "Grön Sal" på

  www.kockkattis.blogspot.com

  SvaraRadera
 4. Kattis, jag såg det idag, och det där lät inte smaskigt! Jesses är den första jag hittat som verkar riktig på riktigt liksom!

  SvaraRadera
 5. Härligt! Ska jag tipsa far min om

  SvaraRadera