Läs även andra bloggares åsikter om Julmat, Mamma, LCHF, GI, Vegetariskt, Sallad
tisdag 18 januari 2011
Mammans sallad
Min mor gjorde en enkel men fantastiskt god sallad till julmaten i år som jag tar med mig. Kolla här!
Du hyvlar ned så mycket rödkål som du önskar i en skål, lägger ned blad från ca 3-5 bryssel/rosenkålhuvuden i salladen, river ned en bit kålrabbi och dressar med valnötsolja och vit balsamico.
Läs även andra bloggares åsikter om Julmat, Mamma, LCHF, GI, Vegetariskt, Sallad
Läs även andra bloggares åsikter om Julmat, Mamma, LCHF, GI, Vegetariskt, Sallad
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Valnötsolja och kål lät riktigt gott, och vackert med de olika bladen
SvaraRadera@anna: det är riktig mumma, jag gillar saltås vita balsamico också! kålrabbin är viktig i för den gör det saftigt på ett visst vis. Inte lika vanligt med kålrabbi här som i andra europeiska länder, jag röstar för ett uppsving!
SvaraRaderaÄlskar kålrabbi...
SvaraRaderaodlade min första sort i somras och oj vad jag ska sätta fler i år!
Visst blev du med odlingslott...?
@fjällmor: oj så spännande, odlar du den gröna eller lila (mer sofistikerade äro ej mina kunskaper på detta område)? jag blev med lott i somras ja, men har olika skäl behövt säga upp den redan, så jag får skjuta det projektet på framtiden.
SvaraRadera