Jag älskar mitt kök så otroligt mycket. Jag älskar det för vad som pågår i det. Har konstant en mängd processer igång. Mitt livs första surdeg står på bänken och bubblar, groddpåsen med rödkålsfrön hänger på sin plats och börjar bli klar, i en skål ligger en stor näve ekomandlar i blöt, redo att bli mandelmjölk till veckans alla goda smoodis, dinkelgräsfröna har snart groddat klart och i kylen tuffar en fin lapsangmarinad fram i sakta mak. Ikväll blir det karré de luxe!
Läs även andra bloggares åsikter om Måndag, Nystart, Puttra, Lapsang, Grodda, Process
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Vad nyttigt och gott det låter med mandelmjölk! Måste jag prova på ;-) och surdeg är livskvalitet :-)
SvaraRaderaGud, som renoveringsutestängd från min egen lägenhet och extra-inneboende hos andra (mamma och pappa at the moment - hejsan, leva i kappsäck!) så är jag så läskigt avundsjuk. Men, jag vet att du har fått din beskärda del av det, med flyttkaos och allt sånt... men ändå. Jag älskar ju också mitt kök!... dessvärre på avstånd. :P Men sen, då jäklar. ;)
SvaraRaderaÅh jag längtar till min närstående flytt. Då kommer jag få ett litet fönster över köksbänken där jag kan ha färska kryddor.. längtar...
SvaraRaderaLåter som om du har gonat in dig rejält i nya köket!
SvaraRadera@Anna: det är riktigt gott också, särskilt i smoodis!
SvaraRadera@PLommonet: stackars stackars, hoppas du får tillbaks ditt kök och liv snart!!
@Kanjagkandu: det där lät underbart, tror jag får plantera lite örter i mitt fönster också! :)
@AnnaB: det börjar bli som MITT! :)