tisdag 18 maj 2010

Hantverkare är från Mars...


Idag gästbloggar jag på Fikabloggen om kakbak och kaffe som socialt smörjmedel - check it out.

4 kommentarer:

 1. vad kul med gästbloggande och intressant inlägg på fikabloggen :)

  hoppas att allt är bra med dig!?

  jag har hittat ett par bars på goodstore som du nog skulle gilla, fast du kanske redan har ätit de!:s de kommer från näkd eller nakd. det finns bl.a en som smakar äppelpaj :D de är raw.

  du får ha det fint! kram

  ps. tack för tipset om recept på kimchi

  SvaraRadera
 2. @Molly: tack du! Missade den där rawfooddagen med Erica, behövde jobba den kvällen. Besökte goodstore för första gången i helgen, kom därifrån typ 600 pix fattigare, haha! Skall absolut testa de där barsen nästa gågn! I gengäld måste jag tipsa om den grymma booja-booja-glassen, OMG!

  SvaraRadera
 3. jag såg att du inte kunde komma, synd, men du visste nog det mesta redan :)

  ja, det är inte lätt att komma från goodstore tomhänt. vad köpte du för kul där? jag köpte teer, nudlar, bars i mängder och incabär denna gång, tycker att det finns så mkt gott där :p

  tack för tipset om glassen, den måste jag leta reda på :)

  ha det fint! kram

  SvaraRadera
 4. @Molly: jag fick faktiskt tummen ur denna gång och köpte lite japanskt grunk som rostad sesamolja, mirin och miso. Sen hade de ljuvliga råa nötsmörer såsom regnskogssmör på para- och macadamianötter, vitt mandelsmör, vidare agave och då en boojaboojaglass isolen på det - enbart gjord på gave, rå kakao, cashew och vatten. Sjukt impad över hur duktiga de är!

  SvaraRadera