fredag 14 maj 2010

Från 0 till 100

Ledig och sjukt nöjd. En heldag med svärfar hemma har lett till att alla praktiska saker som man skjutit på har blivit gjorda. Vi besökte till råga på allt IKEA under en av de värsta dagarna i mannaminne. Ett kalypsoband spelade live mitt i tag-själv-lagret för att lätta upp stämningen men verkade leda folk rätt in i en ködesperation av rang.Jag fick i alla fall mitt balkonggolv, och mina lavendel (i sommar blir lavendelsocker hetaste gåbortspresenten!), och mina balkongmöbler - och mina rosa accentaccessoarer med mig hem. Balkongen har gått ifrån en skavd och sorglig betongplatta till en oas.

Jag läser i lugn och ro en av mina nytecknade prenumerationsmagasin med matprofil (vem kan gissa vilka två jag fallit för?), dricker äpplemust i väntan på att Daniel och svärfar kommer hem med middagen.Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

6 kommentarer:

 1. Men du då, skitsnyggt balkonggolv! Har funderat på att köpa det till min också, ska bara köpa in lite mer "nödvändiga" saker innan. Och visst är skålen söt? Såklart råkade jag dock nagga den i disken, tappade en anna skål på och... Put. Ska måla till naggen, men det är jäkligt trist att man ska vara så klumpig. Om du scrollar ned på den här sidan: http://femtiotalsjakten.blogg.se/2010/may/sex-loppisar-fore-frukost.html så kan du se hur vasen ser ut! Fanns nog i lite olika varianter, iaf skålarna verkar ha varit i lite olika modeller.

  SvaraRadera
 2. Jag gissar iaf på Elle mat och vin. Den är snygg och överraskande...

  SvaraRadera
 3. Superkul att balkongen är fixat och rosapimpad! Jag ska samla lite kraft under natten och skriva om min Stockholmsresa imorgon, men först ska jag buga och tacka och göra lite vågen för Blueberry-tipset - jag gick därifrån med en "Eat your greens" och dog lite grann av lycka när jag sakta sörplade i mig den. Plus solsken hela dagen. Halleluja! =D

  SvaraRadera
 4. @Mina: eller hur, rea på IKEA, så sweet! :D Tuuusen tack för länktipset, jag är helt inne i traderabudande på massa gammelt porslin nu, nya idéen är en hel servis som bygger på uddatallrikar i 50-talsstil, det blir läckert när det blir färdigt. Söker köksmöbler i samma stil dock, skall kolla in 50-talsjakten för inspiration!

  @Katten: japp, helt riktigt, det är den ena. I love it! men vilken är den andra? :)

  @Plommonet: känns så rätt, maken har dessutom accepterat det fullt ut känns det som. ;) Blueberry är inte helt billigt, men sjukt värt det, de gör otroligt smaskiga saker, har många favoriter där!

  SvaraRadera
 5. Ser mysigt ut! Tänk vad lite inredning kan göra!

  SvaraRadera
 6. @jessica: det gör verkligen HELA skillnaden!

  SvaraRadera