söndag 26 juli 2009

Snabb sommarmiddag med färg


Grillad kyckling är perfekt på sommaren. Alla i familjen gillar det, smakar gott utan att man behöver lyfta ett finger, och det som blir över tar vovven med glädje. Jag brukar se kycklingen som måltidens centrum, och sen tävla med mig själv i hur många tillbehör jag kan klämma in på tallriken som komplement. Idag blev det hackad tomat, en klassisk guacamole (avocado, paprikapulver, pressad citron, rödlök och vitlök), créme fraiche och en snabb vitkålssallad med finriven gul morot.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

4 kommentarer:

  1. Ser ljuvligt gott ut, skicklig med kameran också! Lägg upp den på lchfmat.com Där finns härliga lchf recept

    SvaraRadera
  2. Mums!

    Här provbakas det godsaker mest hela tiden. Jämna och ojämna födelsedagar väntas i veckan och alla vill ju kunna fira tillsammans.. Oavsett kolhydratskänslighet.
    Tur experimentlustan är på topp när visst hamnar i munnen och visst hamnar..i soporna...

    ;-)

    /Fjällmor

    SvaraRadera
  3. Fjällmor: experimentlusta är bra, även om det blir äckligt som tusan ibland så blir det goda ofta så mycket godare än om man spelar safe. :)

    SvaraRadera