fredag 13 mars 2009

Svar från ICA

Jag fick svar redan idag på min fråga om naturbeteskött som jag ställde till kundtjänsten igår. Såhär lyder de goda nyheterna:

Hej!

Tack för att du har hört av dig till oss! Vad roligt att du är intresserad av att köpa naturbeteskött i din butik. Varje ICA butik ägs och drivs av en privat handlare, som själv bestämmer över sortimentet i butiken. I ICAs centrala sortiment har vi flera olika typer av naturbeteskött, som butikerna kan beställa hem. Framför därför ditt önskemål i butiken!

I vårt centrala sortiment finns följande artiklar som naturbeteskött:
ICA Lövbiff, ICA Sjömansbiff, ICA Rostbiff, ICA Grytbitar, ICA Högrev, ICA Nötbog, ICA Ryggbiff, ICA Oxfilé, ICA Entrecote och ICA Nötfärs 12%.

Har du fler frågor eller synpunkter är du välkommen att höra av dig till oss igen. Vi hjälper gärna till!

Med vänlig hälsning
ICA Kundkontakt

5 kommentarer:

 1. Hej! Vilket positivt svar från Ica! Blir nästan lika glad av det som av ditt svar i min tävling :D Du har verkligen gjort en helomvändning i huvudet, något sm förstås också lämnar avtryck i det fysiska, underbart att läsa! Tack för att du delar med dig!

  SvaraRadera
 2. Visst var det härliga besked - ett stort utbud av produkter tycker jag, för att vara en ny linje liksom!

  Och tack för att du är så härlig Anna, att du bryr dig om dina läsare så! :)

  SvaraRadera
 3. Jag tycker att du har en trevlig blogg! Hoppas att det inte gjorde nåt att jag använde mig av din info från ICA. Lägger dig som länk hos mig..
  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 4. Tusen tack, Garlica! Jättebra att du spred infon om ICA ju, perfekt!

  SvaraRadera
 5. Hej, jag ramlade in här och måste bara påpeka att jag har ungefär precis samma mat-historia!
  inte ätstörningar, men sån där dålig matvana sen i sjuan, sen blev jag veggie i 7 ungdomsår, mkt kolhydrater, och sen en bit över 20 upptäckte jag fördelen med kött och fett och hur fel man tänkt. och det är mumma! både för kropp och själ. japp, det var bara det.

  SvaraRadera