Det går superlätt att laga mat nuförtiden. I och med över gången till LCHF har jag börjat laga mer riktig mat, eftersom man inte kan köra mackor istället. Otroligt bra utveckling i sig, trevligt för alla här hemma!
Dagens anrättning ser ut som följer (2 port):
- 2 fläskkotletter, ordentligt brynta i smör
- Två nävar finhackad lök, vitlök, champinjoner och blekselleri
- Ett par-tre kuber vitt vin*
- En slurk fond & bra med grädde
- Generöst med flingsalt och nymald peppar
Efter att det puttrat en stund så hällde jag i en bra näve riven parmesan. Serverades med kokt blomkål, som en dröm!
*Jag fryser in överblivet vitt vin som iskuber för att sen enkelt kunna ploppa i en sås. Superbra, men ett tips: berätta gärna för din partner att det inte är vanliga isbitar, ty det gjorde inte jag... ;)
Läs även andra bloggares åsikter om Blomkål, Fläskkotlett, Blekselleri, Svamp, Lök, Grädde, LCHF, Middag
söndag 1 mars 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar