Scan har grymma salsicciakorvar med 90% köttinnehåll. Supergoda och lågt kolhydratinnehåll. Vanligtvis brukar jag skära dem i bitar och ha i gryta, men igår stekte jag dem i halvor, tillsammans med några champinjoner. Till det gjorde jag en stuvning som blev riktigt bra:
- Förväll en halv bukett broccoli i bitar, samt en ordentlig näve kål i bitar
- Häll av vattnet efter någon minut
- Blanda ned 2 msk Philadelphiaost i kastrullen
- Späd med grädde till önskad konsistens
- Blanda i en-två nävar färsk spenat
- Kydda med salt, peppar, lite senap och någon färsk örtkrydda. Jag hade ekologisk oregano hemma och det blev riktigt gott och vackert.
Serverades med groddar och coctailtomater, var hur gott som helst. Stuvningen blev verkligen bra med Philadelphian tycker jag, sådär tjock som man ju vill ha den. Tänk att man gjort på mjöl och mjölk i alla år, kommer ju inte i närheten av detta!
(Sorry för kakkig bild, dåligt ljus hemma)
Läs även andra bloggares åsikter om Salsiccia, Scan, Korv, LCHF, Broccoli, groddar, Kål, Ekologiskt, Middag
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Mums, de stuvade lät supergott! Skriver genast ut (trots enkelheten, som minnesrecept så jag inte glömmer det igen). Tack för att du kikade förbi min blogg och peppade lite!
SvaraRaderaAlltså, det blev verkligen så himla bra! kan tänkas att det är gott med muskotnöt i också?
SvaraRaderaSer fram emot att följa din blogg! :)
såg väldigt gott ut! Fattade först inte att det var korv, såg utt som biffar. Ska rekommendera det till min kille.
SvaraRadera