Långbakat chipotlefläsk
Grillad sötpotatis
Pinne 2:
Rå salmalax
Misomajonnäs
Krispig gurka i botten
Pinne 3:
En ljuvligt sötsalt fransk fårost vid namn Ossau Iraty
Syrlig torkad physalis
Inte på en pinne men ändå:
Kokade gul- och polkabetor i skivor
En klick chévreröra på varje skiva
Crostini 1:
Kronärtskockspuré
Créme fraiche med örter

Avocadoröra
Rostad majs
Snax:
Slowrostade mandlar med havssalt och Ångad edamame med havssalt.
Dessert:
Svartvinbärstryfflar
Sötpotatismuffins med hasselnötter och mascarponecreme (recept kommer när glittret lagt sig!)
Gin med citron och fläder i bålskålen, vitt och rött i boxarna, och kannor med daquiris kommer stå redo för alla snyggingar som snart är på väg. Bring it on.
Läs även andra bloggares åsikter om Coctailparty, Fest, Vänner, Basement Jaxx, Livet på en pinne
Oh my...! Vad mycket gott!! Hur lägger man vantarna på en invitation..? ;-) Hoppas ni får riktigt trevligt!
SvaraRaderaKram //m
Mums! Jag ar ocksa en fan av Ossau Iraty, sa maste prova din kombo. :)Hoppas det blir succé.
SvaraRaderaFantastiska pinnar!!!! :D
SvaraRadera@M: de flesta har mutat sig in. ;)
SvaraRadera@Matarkivet: jag vet att jag smakat den tidigare men ej lagt namnet på minnet. Nu fick jag tipset av osthandlaren just när jag talade om torkad syrlig frukt, så jag tror stenhårt på kombon!
@Maria: eller hur, helt i matporrarnas smak kan jag tänka? :)
Låter fantastiskt gott! Må du få en lagom icke-sockerchocks framkallad baksmälla imorgon.
SvaraRaderaWOW så mycket gott!!!
SvaraRaderaOm jag bara vetat att man hade kunnat muta sig in på detta kalas! Kul att kalaset blev lyckat, så ska det vara! :-D
SvaraRadera