Ibland är det enklaste godast. Pepparbiff, stekt rakt upp och ned med flingsalt och serverat med kralligt persiljeprickigt vitlökssmör, smörstekt svamp och brytbönor.Jag pluggar arbetsrätt hemma och väntar på en vän som kommer till kvällen från hemlandet (a.k.a. Göteborg). Helgen lär bli fylld av rött vin, goda ostar och fniss. Precis vad jag behöver!
Läs även andra bloggares åsikter om Vänskap, Tjejsnack, Krogrunda, Pepparbiff, LCHF
fredag 26 november 2010
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Arbetsrätt den här veckan ... då kan du väl fundera över vad uppsägningslönen skall vara för en uppsagd som har 100 % provisionslön och som redan har tagit ut/fått ut all innestående provision. Enligt avtal är dessutom semesterersättning/semesterlön inkluderat i provisionen. OK?
SvaraRaderaHej Mikaela!
SvaraRaderaHälsa till Daniel och Myhr!
@Stefan: du får ringa mig om 4 år när jag tagit examen! :)
SvaraRadera@Marianne: otroligt att du har hittat hit, tackar för den fina hälsningen! Mir och Daniel hälsar!
Jag plankar din pepparbiff rakt av. Längtar redan till middagen :)
SvaraRaderaPrecis så är det, på fredagarna hyllar vi enkel och snabb mat (inte snabbmat alltså...) Ett glas rött till är ju aldrig fel.
SvaraRaderaHerregud, nu börjar det vattnas i munnen. Pepparbiff med nämnda tillbehören är klockrent. Flingsalt som smaksättning på köttet räcker gott väl. Lite gott vin(rött)och middagen är komplett.
SvaraRaderaPepparbiff var längesen jag åt. Jösses så gott!
SvaraRaderaHos mig, www.helenaljunggren.com/sophie-dahls-voluptuous-delights-utlottning/, har man möjlighet att vara med i utlottning om Sophie Dahl's nya kokbok Voluptuous Delights
Kom tillbaks!
SvaraRadera