Kvällen innan:
* Lägg en näve mandlar i blöt
* Lägg fram ett halvt paket frysta hallon att tina
* Rör ihop en dressing av: 1,5 msk naturellt nötsmör (t ex pecan eller regnskogsnötter), zest och saft från 1 lime, 1,5 msk agave alt 1 msk honung, 1 msk valnötsolja (eller annan nötig olja, t ex macadamia)
Samma morgon:
* Ta bort skalet från mandlarna, hacka grovt
* Skär upp frukt i olika vackra färger som blodgrape, granatäpple, banan, avocado och melon. Ringla dressing över och strö över hackad mandel.
Delight at the dawn of light.
Läs även andra bloggares åsikter om Snäll mat, Soluppgång, Frukt
Det är som ren och skär poesi det där du Mikkan!
SvaraRaderaWow, det där var en frukost i min smak! Jag har klurat lite på vad man kan ha nötsmöret till, och inte kommit så mycket längre än smoothies. Såklart ska man ha det i fruktsalladsdressing!
SvaraRaderaKänns som en riktig piggelin frulla - kommer att testa ngt liknande i helgen!
SvaraRaderaJösses så gott det låter. Helt klart något som kan sätta färg både på vinterglåmig kind och bister grå februarivardag.
SvaraRadera/Linda