Min mor gjorde en enkel men fantastiskt god sallad till julmaten i år som jag tar med mig. Kolla här!Du hyvlar ned så mycket rödkål som du önskar i en skål, lägger ned blad från ca 3-5 bryssel/rosenkålhuvuden i salladen, river ned en bit kålrabbi och dressar med valnötsolja och vit balsamico.
Läs även andra bloggares åsikter om Julmat, Mamma, LCHF, GI, Vegetariskt, Sallad
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Valnötsolja och kål lät riktigt gott, och vackert med de olika bladen
SvaraRadera@anna: det är riktig mumma, jag gillar saltås vita balsamico också! kålrabbin är viktig i för den gör det saftigt på ett visst vis. Inte lika vanligt med kålrabbi här som i andra europeiska länder, jag röstar för ett uppsving!
SvaraRaderaÄlskar kålrabbi...
SvaraRaderaodlade min första sort i somras och oj vad jag ska sätta fler i år!
Visst blev du med odlingslott...?
@fjällmor: oj så spännande, odlar du den gröna eller lila (mer sofistikerade äro ej mina kunskaper på detta område)? jag blev med lott i somras ja, men har olika skäl behövt säga upp den redan, så jag får skjuta det projektet på framtiden.
SvaraRadera