tag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post15065146295353006..comments2023-05-10T14:05:19.507+02:00Comments on Njutmat enligt Mikkan: Mammans salladMikkanhttp://www.blogger.com/profile/07529037383318522355noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-11234563553128239272011-01-20T14:53:16.628+01:002011-01-20T14:53:16.628+01:00@fjällmor: oj så spännande, odlar du den gröna ell...@fjällmor: oj så spännande, odlar du den gröna eller lila (mer sofistikerade äro ej mina kunskaper på detta område)? jag blev med lott i somras ja, men har olika skäl behövt säga upp den redan, så jag får skjuta det projektet på framtiden.Mikkanhttps://www.blogger.com/profile/07529037383318522355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-70985776344944811182011-01-18T19:26:02.646+01:002011-01-18T19:26:02.646+01:00Älskar kålrabbi...
odlade min första sort i somras...Älskar kålrabbi...<br />odlade min första sort i somras och oj vad jag ska sätta fler i år!<br /><br />Visst blev du med odlingslott...?Fjällmorhttp://vidvedspisen.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-91763874832370651872011-01-18T10:43:02.026+01:002011-01-18T10:43:02.026+01:00@anna: det är riktig mumma, jag gillar saltås vita...@anna: det är riktig mumma, jag gillar saltås vita balsamico också! kålrabbin är viktig i för den gör det saftigt på ett visst vis. Inte lika vanligt med kålrabbi här som i andra europeiska länder, jag röstar för ett uppsving!Mikkanhttps://www.blogger.com/profile/07529037383318522355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-77813262589715791892011-01-18T09:15:52.704+01:002011-01-18T09:15:52.704+01:00Valnötsolja och kål lät riktigt gott, och vackert ...Valnötsolja och kål lät riktigt gott, och vackert med de olika bladenAnna Bhttp://www.skafferiet.taffel.senoreply@blogger.com