Njutmat enligt Mikkan

måndag 4 april 2011

The sallad that got away

›
Som ni alla märkte så kom aldrig måndagssalladen som utlovat föregående måndag. jag nöjer mig med att konstatera att så kan det vara ibland....
15 kommentarer:
onsdag 30 mars 2011

2 x lamm

›
Ack, lamm, en av stjärnorna i köket hemmavid. Jag har just fått korn på ett ställe söder som söder som säljer kött från Island, frigående oc...
5 kommentarer:
onsdag 23 mars 2011

Festrest

›
Nu gjorde jag det. Jag lade saké i maten. Undrar själv hur smart jag egentligen är - jag har aldrig smakat på saké, men vi hade en öppnad fl...
4 kommentarer:
måndag 21 mars 2011

Jag gillar också kola

›
Härliga måndag - jag bjuder på sallad! Köp små rödbetor i butiken, sånna där minidelikatessknölar (kostar ju bara en tia!), de blir som små ...
4 kommentarer:
torsdag 17 mars 2011

Snällfrukost

›
Jag är just nu vansinnigt inspirerad av bloggen My New Roots . Så otroligt mycket bra och vacker vegetarisk mat på ett ställe borde vara ola...
4 kommentarer:
måndag 14 mars 2011

Böntrix i veckans sallad

›
Hej måndag ! Hej sallad ! Idag bjuder jag på något som jag inte gjort på år: jag har blötlagt och kokat bönor själv! Det är faktiskt inte sä...
6 kommentarer:
fredag 11 mars 2011

Jag sjunger offentligrättens lov!

›
Nu är jag färdigtentad och ett steg närmre mitt mål. Det gick svinbra - bara 3 år kvar nu till examen! Jag firar med Quesadillas. Har aldrig...
4 kommentarer:
måndag 7 mars 2011

Restsallad

›
Ny måndag , ny salladskonst . Jag har sötpotatisklyftor över, en sån lycka, det gör en underbar bas för en ljummen sallad! Sötpotatis är fak...
6 kommentarer:
fredag 4 mars 2011

Nedräkning: 7...

›
Nu kör vi, 7 hårda dagar kvar till tenta. Jag dyker. Kommer underhålla er med en sallad på måndag såklart, men das ist alles. Vi ses på andr...
5 kommentarer:
torsdag 3 mars 2011

Raw cupcakes

›
Som utlovat kommer idag ett kallt recept. Debatten fortsätter här , jag kommer ta mig tid att svara utförligt på alla tankar snart snart. Me...
4 kommentarer:
onsdag 2 mars 2011

Rådebatten

›
Det var länge sedan jag skrev om raw food. På ett sätt är jag raw väldigt mycket till vardags, men jag är långt ifrån att vara en råkostare...
10 kommentarer:
måndag 28 februari 2011

Marinerad måndagssallad

›
Det är måndag, jag bjuder på nya salladstips och hoppas att ni hittar något användbart däri att ta med till era egna kök. Mitt tips är att ...
6 kommentarer:
söndag 27 februari 2011

Favoritsoppan

›
Jag har en soppa som är min absoluta favorit. Den har skapats från ett grundrecept som fanns bak på linsförpackningarna förr. Än till denna ...
2 kommentarer:
fredag 25 februari 2011

Ledbruten

›
Jag sitter hemma och är trasig. En kirurg har bökat runt i min handled och det har lämnat sina spår. Maten dessa dagar är sådant jag kan kir...
3 kommentarer:
måndag 21 februari 2011

Giv oss vår dagliga sallat

›
Nu ni, nu är jag PÅ. Jag har en bra idé som jag tror kan sitta helt rätt i era magar och matlådor. Jag är sjukt inne på sallader och grönsak...
4 kommentarer:
lördag 19 februari 2011

Gothgryta och ett glas rött

›
Osso Buco skall dofta av citron, vitlök och vitt vin, läser jag mig till på nätet när jag googlat. Det är en traditionell italiensk maträtt ...
2 kommentarer:
torsdag 17 februari 2011

Kompis-hummus

›
Jag har en roomie på mitt kontor helt plötsligt. Ida sitter numer mittemot och det är strålande att inte längre jobba själv! Man har alltid ...
3 kommentarer:
söndag 13 februari 2011

Mata mig!

›
Igår var jag ute på staden för att fira en av mina bästa vänners 30-årsdag. Himmelsk start med universums finaste Bellini längst upp i skrap...
5 kommentarer:
torsdag 10 februari 2011

Systern frukosterar

›
Ovanlig vanlig morgon hos oss i Stureby. Systern min är på besök från Växjö, jag underhåller henne mellan varven ända till helgen. Hon har e...
4 kommentarer:
måndag 7 februari 2011

Vardag igen

›
Jag är hemma igen, och hoppas att jag inte behöver röra mer på mig på ett tag nu. Kan inte fatta hur jag pallade att veckopendla Bryssel-Gö...
1 kommentar:
›
Startsida
Visa webbversion
Använder Blogger.