/ 0,5 avocado i tärningar / 1 tärnad tomat / 0,5 dl ädelost (gärna Kornblomst eko!) i kuber / 1-2 msk granatäpplekärnor / 05-1 dl valnötskärnor / kallpressad olivolja / dash citronsaft /
Så lätt gör du en mättande sallad som håller ett bra tag i väskan, som är lowcarb och full med nyttiga fetter och antioxidanter. Kanske sånt som hållt mig frisk även denna gång när mannen varit sjuk som ett as här hemma, vad vet jag? Jag chansar på det i alla fall och fortsätter. Glöm inte gaffeln - puss!
Läs även andra bloggares åsikter om Hets, Gripsholms slott, Jobbet, Low carb, Hälsokost, Fett
Härligt-det ska jag komma ihåg när jag är på väg någonstans.
SvaraRaderaBeware, McDonalds! Konkurs hotar.
SvaraRaderaEller se till att alltid ha en spork nerpackad i handväskan! =D
SvaraRaderaAttans vilken sallad, så många goda smaker i en låda, det kan ju bara bli gott. Just granatäpplekärnorna med ädelosten låter som en spännande kombination.
SvaraRaderaVilka goda smaker!!
SvaraRadera@Crimson-Anna: det finns små lunchlådor med flera olika fack också så man kan ha med sig små tillbehör på resan, det är toppen det!
SvaraRadera@Stefan: j, jag har då inte bidragit där på sistone. :)
@Plommonet: bra där, jag borde följa ditt exempel! (eftersom jag mer än en gång nu stått i skolan utan bestick och en smarrig matlåda i micron)
@Håkan&Anki + Sofie: det var verkligen det som gjorde det! Kornblomst är en favorit här hemma också, för den är eko och en så krämig och mild ädelost med lite syra i smaken.
receptet ska antecknas, låter übergott! i min värld kan ädelost och valnötter liksom aldrig gå fel.
SvaraRaderaVilken grym sallad!
SvaraRadera@charlotta: nä, det är en klassisk kombo här för att stanna!
SvaraRadera@annika: den har börjat sprida sig och recensionerna är schyssta all over. testa! :)