tag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post8960006718541359365..comments2023-05-10T14:05:19.507+02:00Comments on Njutmat enligt Mikkan: Testköket: Morabaye behMikkanhttp://www.blogger.com/profile/07529037383318522355noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-30804041626240021292011-11-12T16:52:27.654+01:002011-11-12T16:52:27.654+01:00Jag har hittat kvitten i min trädgård. (Tror jag) ...Jag har hittat kvitten i min trädgård. (Tror jag) Hur stor blir frukterna? Mina är mellan 5- ca 10 cm på längden. LenaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-82290299181913274482010-02-04T09:31:10.551+01:002010-02-04T09:31:10.551+01:00@kristin: har inte testat att äta den rå, men om d...@kristin: har inte testat att äta den rå, men om du gillar det syrliga så kan jag verkligen rekommendera min kraftigt reducerade mängd sötning!<br /><br />@Hana: superkul att höra, det är ju sjukt enkelet att göra så goda grejjer, man blir förvånad!<br /><br />@Sofia: kul att du kikade in här, är så glad för att du fick in mig på kvittenspåret! :) Jag älskar kardenmummasmaken, och de små kornen är fina i marmeladen dessutom!Mikkanhttps://www.blogger.com/profile/07529037383318522355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-79535531477948235132010-02-03T14:51:13.418+01:002010-02-03T14:51:13.418+01:00Verkligen roligt att du testade den persiska marme...Verkligen roligt att du testade den persiska marmeladen! Jag får nog också prova din mindre sockrade variant. Burkarna börjar ta slut därhemma och jag hittade en bortglömd kvitten i skåpet. Den här gången ska jag också dra ner på kardemumman, även om jag är svag för den ganska kyliga kryddsmaken.Sofiahttp://exkursioner.taffel.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-74934760935131308762010-02-01T14:18:44.760+01:002010-02-01T14:18:44.760+01:00aah, superbra!
Låter suveränt att prova.. =)
btw,...aah, superbra!<br />Låter suveränt att prova.. =)<br /><br />btw, så gick det jättebra med kycklingen.. den blev jättegod!!!<br />Har skrivit ner receptet och ska nog göra det fler ggn!Hana_Caenahttps://www.blogger.com/profile/07504233998467593328noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-60740106995254314132010-02-01T13:23:30.829+01:002010-02-01T13:23:30.829+01:00Kvitten är så vackert, innan och efter kok. Jag är...Kvitten är så vackert, innan och efter kok. Jag är en människa som gillar syrliga smaker, jag kan tycka att kvitten är lite god rå tom! Så jag håller verkligen med om att sockret ofta får ta över helt och det kan vara svårt att avgöra om det är hallon-, blåbär- eller körsbärsmarmelad man äter. Ser jag kvitten i affären blir det här definitivt kokat i mitt kök!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16271070144024204112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-1351397619451799372010-02-01T12:22:29.220+01:002010-02-01T12:22:29.220+01:00@Lollis: Åh, tackar, den skal jag ta tag i!@Lollis: Åh, tackar, den skal jag ta tag i!Mikkanhttps://www.blogger.com/profile/07529037383318522355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-39442097111467884562010-02-01T10:32:16.681+01:002010-02-01T10:32:16.681+01:00Hejsan! Du har en Award att hämta på min blogg=)Hejsan! Du har en Award att hämta på min blogg=)Lollishttps://www.blogger.com/profile/15867003772144726601noreply@blogger.com