tag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post7624814944763019194..comments2023-05-10T14:05:19.507+02:00Comments on Njutmat enligt Mikkan: Nigellas trösterika matlagningMikkanhttp://www.blogger.com/profile/07529037383318522355noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-7010090520800991392010-09-30T20:48:03.307+02:002010-09-30T20:48:03.307+02:00@tina: det är den bästa behandlingen du kan ge dig...@tina: det är den bästa behandlingen du kan ge dig själv. :)Mikkanhttps://www.blogger.com/profile/07529037383318522355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-79561730190411238472010-09-27T12:37:35.872+02:002010-09-27T12:37:35.872+02:00Åh, jag vill också bli tröstad av Nigellas risotto...Åh, jag vill också bli tröstad av Nigellas risotto och finkorv från T&J.tinahttp://www.pickipicki.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-23489238310454381062010-09-24T15:12:17.263+02:002010-09-24T15:12:17.263+02:00@pipopp: faktiskt inte. Jag kan inte allt det där ...@pipopp: faktiskt inte. Jag kan inte allt det där kemiska som matmolekyler ju är så duktiga på, kanske borde det skurit sig? tack för twitterpeppen, jag lämnade mest för att jag har stort behov av att prioritera lite mer nu när jag kombinerar jobb och plugg. Twitter blev ännu en grej jag "behövde" kolla och uppdatera, tog mer än det gav kan jag väl sammafatta det som. Fokuserar på bloggen och hoppas hinna med ett par inlägg i veckan nu iaf!<br /><br />@matploisen: Om! Jag har sparris till denna gång, det blir fint det!Mikkanhttps://www.blogger.com/profile/07529037383318522355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-51116388235311263622010-09-24T14:37:34.847+02:002010-09-24T14:37:34.847+02:00Mmm... det låter väldigt gott.Mmm... det låter väldigt gott.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-74379412338783627332010-09-24T14:03:39.813+02:002010-09-24T14:03:39.813+02:00Skär sig inte citronsaften och grädden om de has i...Skär sig inte citronsaften och grädden om de has i samtidigt?<br />Men det kanske bara är en matmyt jag gått på.<br /><br />Jag blev oerhört sugen på risotto nu, det är höstmat för mig. Kanske för att det så ofta är svamp i. Men grädde och citron - mums!<br /><br />Såg att du avlsutat Twitterkontot. Saknar dig.pipopphttp://pipopp.wordpress.comnoreply@blogger.com