tag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post6989690970176198846..comments2023-05-10T14:05:19.507+02:00Comments on Njutmat enligt Mikkan: Medalj tagen i korv-SMMikkanhttp://www.blogger.com/profile/07529037383318522355noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-12060028728939215562009-10-07T08:45:44.960+02:002009-10-07T08:45:44.960+02:00@Rosenbom: du den var ny, i chilin alltså, det får...@Rosenbom: du den var ny, i chilin alltså, det får jag la testa nästa gång! :)<br /><br />@Snorkkis: haha, nästan gott, ett riktigt bra betyg från en som inte gillar råvaran måste jag säga. :DMikkanhttps://www.blogger.com/profile/07529037383318522355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-1190565886877371862009-10-06T18:57:25.765+02:002009-10-06T18:57:25.765+02:00Jag är benägen att hålla med din mor gällande korv...Jag är benägen att hålla med din mor gällande korven, den går inte riktigt hem hos halv-fult-folk som Snorkfröknar heller, men receptet som du beskrev det, lät det nästan gott.<br /><br />Och selleri är gott, om det är färskt. Tyvärr är den som finns här, största delen av året transporterad ganska långa vägar, men bra att passa på nu!Snorkkishttps://www.blogger.com/profile/00692567437477386059noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-39743042775489661132009-10-06T18:54:42.724+02:002009-10-06T18:54:42.724+02:00Även ett måste i chili-con-carnen. Förmodligen där...Även ett måste i chili-con-carnen. Förmodligen därför får den underkänt av dottern. Och du nämner smakkombinationen: Bladsellerin är också en fantastisk dipp-grönsak med en ädelost-dipp.rosenblomhttp://rosenblom.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-20383882122765826602009-10-06T17:23:57.869+02:002009-10-06T17:23:57.869+02:00@Rosenblom: kärt barn har många barn. Lätt undersk...@Rosenblom: kärt barn har många barn. Lätt underskattad grönsak, supergod i tunna strimlor till gorgonzola, eller i äkta risotto, eller tunt skivad i råkostsalladen!Mikkanhttps://www.blogger.com/profile/07529037383318522355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-84304422089725195112009-10-06T11:22:16.080+02:002009-10-06T11:22:16.080+02:00Kul att se ett recept med den mycket underskattade...Kul att se ett recept med den mycket underskattade bleksellerin. Själv kallar jag den bladselleri eller ibland stjälkselleri. Trist nog är den inte helt lätt att få tag i. Man kan inte räkna med att den finns hemma i butiken.rosenblomhttp://rosenblom.wordpress.comnoreply@blogger.com