tag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post532878778415670329..comments2023-05-10T14:05:19.507+02:00Comments on Njutmat enligt Mikkan: Varsam matlagningMikkanhttp://www.blogger.com/profile/07529037383318522355noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-44936552237284161102010-10-15T08:26:22.830+02:002010-10-15T08:26:22.830+02:00@Åsa: tack kära vän! :) Jag kör mindre SATS nu än ...@Åsa: tack kära vän! :) Jag kör mindre SATS nu än någonsin, ber utomhus på cykel med jycken och efter att kortet gått ut i vår så kommer jag börja simma, är så sugen på det!<br /><br />@Louise: yes, sorry, var lite otydlig där men det är mald jag menar! :)Mikkanhttps://www.blogger.com/profile/07529037383318522355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-67109537953881606592010-10-15T07:23:05.873+02:002010-10-15T07:23:05.873+02:00Visst menar du mald kanel? Mvh LouiseVisst menar du mald kanel? Mvh LouiseAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-89262074153819849122010-09-17T09:56:55.110+02:002010-09-17T09:56:55.110+02:00Måste bara säga att din blogg och dina underbara t...Måste bara säga att din blogg och dina underbara tips och recept är helt underbar. Länge sedan man såg dig nu. Är det SATS som gäller fortf? Trevlig helg! KramarÅsahttp://asaehrnholm.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-40312365310742874172010-08-29T10:31:03.965+02:002010-08-29T10:31:03.965+02:00@receptomaten: kul med nya smaker på nötterna tyck...@receptomaten: kul med nya smaker på nötterna tycker jag, utan att hamna i glutamatbingarna på ICA, typ.<br /><br />@Görel & Annelie: precis så gör jag, sätter på den precis så att lampan går igång. Det blir under 50°C då, och det är huvudsaken. Jag mäter inte så precist temperaturen utan går på måfå men så lågt som möjligt helt enkelt!<br /><br />@Lars: grymt! Jag gör ofta så. Asmums att blötlägga mandel över natt och sen köra ett helt dygn på så låg temp, de blir fantastiskt goda!<br /><br />@Smoothie: tusen tack, kollar genast in!Mikkanhttps://www.blogger.com/profile/07529037383318522355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-65523131782591276272010-08-27T23:12:49.093+02:002010-08-27T23:12:49.093+02:00Hejsan! Du har fått en bloggaward hos mig :) Finns...Hejsan! Du har fått en bloggaward hos mig :) Finns att hämta här: http://minsmoothie.wordpress.com/2010/08/27/antligen/<br />Ha det gott!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-91786612723289517392010-08-27T12:36:34.715+02:002010-08-27T12:36:34.715+02:00Hur gör du för att vara säker på att ugnen bara är...Hur gör du för att vara säker på att ugnen bara är 40 grader? Kan man ställa in det på din ugn eller mixtrar du med on/off och en termometer?Anneliehttps://www.blogger.com/profile/17413625573163498535noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-47205665940435930972010-08-26T15:48:30.346+02:002010-08-26T15:48:30.346+02:00Måste prövas! Min ugn klarar detta!Måste prövas! Min ugn klarar detta!Larshttp://www.kokschefen.se/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-1960646166707031362010-08-26T10:45:58.959+02:002010-08-26T10:45:58.959+02:00Vilka grejer du kan! - skall testas, vad är det so...Vilka grejer du kan! - skall testas, vad är det som händer i groddprocessen som gör det extra nyttigt?Silverhttps://www.blogger.com/profile/16386503431854545340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-40411153608514485862010-08-26T09:46:02.289+02:002010-08-26T09:46:02.289+02:00Ibland räcker det med att sätta på lampan i ugnen ...Ibland räcker det med att sätta på lampan i ugnen för att få upp temperaturen lite, men det kanske bara funkade i det varma vädret i somras. Men lampa + luftblås om man har varmluftsugn?<br /><br />Hur som helst är jag väldigt sugen på att prova detta.görelhttps://www.blogger.com/profile/00852296543607597929noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-49243616099304256142010-08-26T09:40:40.711+02:002010-08-26T09:40:40.711+02:00Bästa mellanmålstipset!
Men ugn som grejar 40° C...Bästa mellanmålstipset! <br /><br />Men ugn som grejar 40° C har ju inte alla tillgång till.. Jag torkar svamp i torkskåpet - måste funka för nötter å?!@Receptomatenhttp://receptomaten.blogspot.comnoreply@blogger.com