tag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post8977602101795195000..comments2023-05-10T14:05:19.507+02:00Comments on Njutmat enligt Mikkan: Den moderna grisenMikkanhttp://www.blogger.com/profile/07529037383318522355noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-36401690679500705632010-06-22T19:51:28.940+02:002010-06-22T19:51:28.940+02:00@Lisa: låter lite som nåt jag fick på berns en gån...@Lisa: låter lite som nåt jag fick på berns en gång, sidfläsk som nog var marinerat i kokosmjölk, chili och jordnötter. Älskar konceptet av att göra det till ett enda grillspett!<br /><br />@fjällmor: gött att du fann inspiration, jag själv kommer göra det mycket snart igen här hemma!<br /><br />@annika: ser fram emot ett blogginlägg!Mikkanhttps://www.blogger.com/profile/07529037383318522355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-7319497128789251172010-06-16T22:04:40.224+02:002010-06-16T22:04:40.224+02:00Jag har ännu inte grillat sidfläsk - men det komme...Jag har ännu inte grillat sidfläsk - men det kommer, i synnerhet efter detta inspirerande inlägg!Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-48116536220830572672010-06-16T10:51:38.400+02:002010-06-16T10:51:38.400+02:00Sidfläsk i ugnen
kryddad efter vas om fanns att ti...Sidfläsk i ugnen<br />kryddad efter vas om fanns att tillgå...<br /><br />tack än en gång<br /><br />Fjällkramar!Fjällmorhttp://web.mac.com/fjallmor/Webbplats/Blogg/Blogg.htmlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-55408301010927170292010-06-14T22:41:19.288+02:002010-06-14T22:41:19.288+02:00Supersmarrigt! Jag brukar gnugga tunna skivor av r...Supersmarrigt! Jag brukar gnugga tunna skivor av rimmat sidfläsk med chipotlepasta, trä upp på pinne och grilla.LisaFWhttp://matalskaren.taffel.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-80122056911007366182010-06-14T19:13:41.553+02:002010-06-14T19:13:41.553+02:00@Johan: been there, om hon är som jag var så är de...@Johan: been there, om hon är som jag var så är det inte lätt bortkollrat. men, se det som att du får mer över till dig själv. ;)<br /><br />@doktorn: oh, låter spännande, återkmomer kanske med ett tafatt försök, anis hör inte till vanligheterna hemma hos mig, krävs nog en testrunda eller två innan jag hittar formen. :)<br /><br />@Fjällmor: japp, dumåste! det är så billigt också, 60:-/kg liksom, otroligt!Mikkanhttps://www.blogger.com/profile/07529037383318522355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-45886871453898044692010-06-14T15:19:56.763+02:002010-06-14T15:19:56.763+02:00åh herreminje så gott!!!
Måstemåstemåste inhandla...åh herreminje så gott!!!<br /><br />Måstemåstemåste inhandla råvaror...Fjällmorhttp://web.mac.com/fjallmor/Webbplats/Blogg/Blogg.htmlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-77113411557480189102010-06-14T14:57:06.980+02:002010-06-14T14:57:06.980+02:00Ja, Marco Pierre White hade en programserie om &qu...Ja, Marco Pierre White hade en programserie om "The Great British Feast" där jag fick extrem grisinspiration, han lagade bland annat sidfläsk med en sjukt nice anisglaze! Sidfläsk är det perfekta köttet: gott, billigt och fettrikt!doktornhttps://www.blogger.com/profile/16393953625797179808noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-45658415301671144782010-06-14T14:53:21.067+02:002010-06-14T14:53:21.067+02:00Låter hur gott som helst!
Tyvärr har min bättre hä...Låter hur gott som helst!<br />Tyvärr har min bättre hälft något emot grisar på tallrik.<br />För försöka lura i henne det.Johanhttp://tockasvansen.taffel.se/noreply@blogger.com