tag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post8773722986644027003..comments2023-05-10T14:05:19.507+02:00Comments on Njutmat enligt Mikkan: Festligt IIIMikkanhttp://www.blogger.com/profile/07529037383318522355noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-79319406189097990702011-01-29T00:54:28.701+01:002011-01-29T00:54:28.701+01:00hur var långpepparn? har du använt den?hur var långpepparn? har du använt den?Söderberghttps://www.blogger.com/profile/03127505998951090852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-26788303731201013452011-01-18T10:55:55.157+01:002011-01-18T10:55:55.157+01:00@matarkivet: bra tips - särskilt som jag ju också ...@matarkivet: bra tips - särskilt som jag ju också fick en brulébrännare! :D http://njutmaten.blogspot.com/2010/10/30-och-29.html<br /><br />@martina: jo, det är den, och väldigt eklektisk, hallonrecept och tips på saftigaste rödbetorna varvas med instruktion steg för steg i hur du flår din hare och gör egen likör, typ.<br /><br />@Viktoria: börja lobba för släkt och vänner redan idag att det är matnördsgrejjor som gäller till jul och födelsedag hädanefter! ;)<br /><br />@Fjällmor: visst är det så man bara döööör!<br /><br />@Gourmetmorsan: oj dagsmeja, har aldrig hört talas om - berätta, vad är det för ställe?Mikkanhttps://www.blogger.com/profile/07529037383318522355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-84973594130974803232011-01-15T21:43:29.170+01:002011-01-15T21:43:29.170+01:00Stort grattis oxå! Glömde ju säga det:-)Stort grattis oxå! Glömde ju säga det:-)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12808443346256026839noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-91588503969688470022011-01-15T21:42:30.780+01:002011-01-15T21:42:30.780+01:00För många år sedan var jag i London och åt på dags...För många år sedan var jag i London och åt på dagsmeja och blev helt frälst i deras mat, så en kokbok åkte med i bagaget hem. Nu. Var det länge sedan som den användes, men nu är det dags, när jag såg ditt inlägg. Finns så mycket gott! Kram gourmetmotsanAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/12808443346256026839noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-20577178337842152952010-11-15T20:14:43.540+01:002010-11-15T20:14:43.540+01:00åååh...river cottage...
Varmaste grattis, om jag ...åååh...river cottage...<br /><br />Varmaste grattis, om jag inte sagt detFjällmorhttp://web.mac.com/fjallmor/Webbplats/Blogg/Blogg.htmlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-9346893113211960732010-11-14T21:03:26.495+01:002010-11-14T21:03:26.495+01:00Grattis! Jag blir alldeles sotis på dina presenter...Grattis! Jag blir alldeles sotis på dina presenter.Viktoriahttps://www.blogger.com/profile/13167822060874479115noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-61132185091000146122010-11-14T14:46:59.903+01:002010-11-14T14:46:59.903+01:00Vilka härliga presenter! Antar att River Cottage k...Vilka härliga presenter! Antar att River Cottage kokboken är på engelska??Martinahttps://www.blogger.com/profile/05169066540084563675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-2291296432325116822010-11-14T12:12:01.699+01:002010-11-14T12:12:01.699+01:00Vilka fina presenter! Hugh F-W är sjukt bra. Och t...Vilka fina presenter! Hugh F-W är sjukt bra. Och tonka-bönor, mums, blir jättegott i creme brulée t ex.Anonymousnoreply@blogger.com