tag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post7124849458936365343..comments2023-05-10T14:05:19.507+02:00Comments on Njutmat enligt Mikkan: Testköket: Hondar tala matMikkanhttp://www.blogger.com/profile/07529037383318522355noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-81277413351411910092010-05-04T09:45:06.423+02:002010-05-04T09:45:06.423+02:00@Åsa: varmt välkommen hit! :) Rökt skinka lär ju v...@Åsa: varmt välkommen hit! :) Rökt skinka lär ju vara riktigt gott i, kansek då med nån grevé istället för parmesan? Mums!Mikkanhttps://www.blogger.com/profile/07529037383318522355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-46909064163238972612010-04-29T11:18:05.537+02:002010-04-29T11:18:05.537+02:00Detta påminner väldigt mycket om ett recept jag br...Detta påminner väldigt mycket om ett recept jag brukar göra från en av Ola Lauritzons kokböcker. Skillnaden är att jag inte har kapris i och rökt skinka istället för bacon i frikadellerna.<br />Super gott verkligen!<br />Måste testa nästa gång med bacon... :)<br /><br />Läste om dig i tidningen idag. <br />Första gången jag är här på din blogg, men återkommer absolut igen!<br /><br />Ha det så bra!/Åsa.Åsa/ En Sida med Mathttp://www.ensidamedmat.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-20691194225992200992010-04-19T17:33:22.512+02:002010-04-19T17:33:22.512+02:00@kristin: jag lurade just på den, vet att du stod ...@kristin: jag lurade just på den, vet att du stod och vägde mellan frikadeller och burger. Kanske blev det både ock? :)Mikkanhttps://www.blogger.com/profile/07529037383318522355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-4886847320003165252010-04-19T11:48:37.098+02:002010-04-19T11:48:37.098+02:00Ja, gott är det! Jag gjorde ju också dem förra sön...Ja, gott är det! Jag gjorde ju också dem förra söndagen :) Men jag längtade litegrann efter bara en munfull med linguine eller spaghettini...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16271070144024204112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-49018996860007777392010-04-18T16:07:55.121+02:002010-04-18T16:07:55.121+02:00@Kari: visst tar jag mig! ;)
@Annika: du är bäst!...@Kari: visst tar jag mig! ;)<br /><br />@Annika: du är bäst!<br /><br />@Christoffer: Du, jag får ju säga detsamma! :)Mikkanhttps://www.blogger.com/profile/07529037383318522355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-61927148903942381002010-04-18T13:19:12.346+02:002010-04-18T13:19:12.346+02:00Hej vad kul nu har kjag hittat en till bra matblog...Hej vad kul nu har kjag hittat en till bra matblogg :)<br /><br />ChristofferChristoffersmathttps://www.blogger.com/profile/15270660234194167960noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-18519818578407037262010-04-18T09:17:19.492+02:002010-04-18T09:17:19.492+02:00Då säger frikadellmakerskan mille grazie för det f...Då säger frikadellmakerskan <i>mille grazie</i> för det fina berömet! Kul att kunna sprida frikadellerna vidare!Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-24076563756424104602010-04-17T20:37:58.699+02:002010-04-17T20:37:58.699+02:00Frikadeller, kapris och nu Twitter - från klarhet ...Frikadeller, kapris och nu Twitter - från klarhet till klarhet :)<br /><br />Kramen!Anonymousnoreply@blogger.com