tag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post3524913314874317431..comments2023-05-10T14:05:19.507+02:00Comments on Njutmat enligt Mikkan: Torsk på spånMikkanhttp://www.blogger.com/profile/07529037383318522355noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-75740072213700924292010-01-26T14:02:25.386+01:002010-01-26T14:02:25.386+01:00@Dill: mm, det där var ju ännu bättre än en slö fu...@Dill: mm, det där var ju ännu bättre än en slö fulwokning. Vin å grejjer, mums!Mikkanhttps://www.blogger.com/profile/07529037383318522355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-43191592143837354382010-01-24T07:42:53.664+01:002010-01-24T07:42:53.664+01:00Mjäll sparris som steks/wokas i en blandning av ol...Mjäll sparris som steks/wokas i en blandning av olivolja och smör och sedan får gå färdigt under lock med en liten skvätt vitt vin och lite fond.. Flingsalt på toppen. MMMMMMmmmmm!<br />Dill är sällan fel.<br />Tycker fröken DillFröken Dillhttps://www.blogger.com/profile/10219912738614465819noreply@blogger.com