tag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post1523016689589149137..comments2023-05-10T14:05:19.507+02:00Comments on Njutmat enligt Mikkan: Svart som syndenMikkanhttp://www.blogger.com/profile/07529037383318522355noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-42347500627704343442010-08-24T12:04:38.229+02:002010-08-24T12:04:38.229+02:00Jag tvingade syster att rensa en liter svarta vinb...Jag tvingade syster att rensa en liter svarta vinbär som jag fick av en väldigt snäll vän, sen tvingade jag även henne att koka sylt! Sylten med tjock yoghurt och lite grädde är himmelriket på jobbet.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16271070144024204112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-30795573316453517062010-08-12T08:58:11.665+02:002010-08-12T08:58:11.665+02:00@Sofie: det skulle man ju kunna tro, men den sötni...@Sofie: det skulle man ju kunna tro, men den sötning jag hade i räckte! Citronsyran har jag i för att få sylten att tjockna lite ytterligare. Så nöjd, det blev urgott!Mikkanhttps://www.blogger.com/profile/07529037383318522355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-51567362258917204912010-08-11T21:29:38.112+02:002010-08-11T21:29:38.112+02:00Aa, vilken bra idé. Frysen börjar vara överfull me...Aa, vilken bra idé. Frysen börjar vara överfull men bärplockarlusten finns kvar, då är ju sylt perfekt. Men hur är det med tjockleken när man inte använder så mycket socker. Blir det inte rinnigt?Sofie RWhttp://www.runnersworld.se/blogs/sofie/index.htmnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-87585739008784027792010-08-11T12:45:40.393+02:002010-08-11T12:45:40.393+02:00@Anna: din plommonmarmelad, det låter som nåt man ...@Anna: din plommonmarmelad, det låter som nåt man kommer vilja härma - finns recept på bloggen? vände upp och ned efter lite ytterligare googling faktiskt, så de borde ju verkligen vara helt ok!Mikkanhttps://www.blogger.com/profile/07529037383318522355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126814793586986809.post-17017471292381375932010-08-11T11:05:14.530+02:002010-08-11T11:05:14.530+02:00Gillar också syliga sylter och marmelader. Min plo...Gillar också syliga sylter och marmelader. Min plommonmarmelad skulle inte bli densamma om den vore sötare. Jag kokade svart vinbärssaft i år, en sylig sådan, men barnen gillade den :)<br />Vänd burkarna upp och ner nästa gång direkt när du fyllt dem för längre hållbarhet.Anna Bhttp://www.skafferiet.taffel.senoreply@blogger.com